The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

RealMadrid-ManchesterUnited-08.08

ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ Τελικός

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Φίλιππου Β΄, Σκόπια

Την ερχόμενη Τρίτη στα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της νυν πρωταθλήτριας της Ευρώπης, δηλαδή, της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενισχύθηκε σημαντικά κατά το τελευταίο έτος, αυτή η ομάδα έχει κάνει μια σειρά από πολύ αξιοπρεπείς μεταγραφές εκτός εποχής, οπότε οι Ισπανοί θα δυσκολευτούν στο επερχόμενο παιχνίδι.

Χωρίς νίκες

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι το περασμένο διάστημα εκτός εποχής έπαιξαν μεταξύ τους στην Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια. Ο βασικός χρόνος του αγώνα έληξε με ισοπαλία 1:1, στα πέναλτι ισχυρότεροι ήταν οι «διάβολοι», τις ευκαιρείς τους δεν χρησιμοποίησαν ο Κόβατσιτς, Oscar, Hernandez και ο Καζιμίρο. Εκτός από αυτή την ήττα η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και στα πέναλτι κέρδισε τα αστέρια της MLS. Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης στο εγγύς μέλλον θα προσθέσει, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη της φόρμα.

Περισσότερα παιχνίδια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε περισσότερους φιλικούς αγώνες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «διάβολοι» στις ΗΠΑ ήταν ισχυρότεροι από τη Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ρεάλ Σολτ Λέικ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, έχασαν από την Μπαρτσελόνα. Επίσης η ομάδα του Μουρίνιο κέρδισε τη Βαλερένγκα και τη Σαμπντόρια. Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Ευρωπαϊκό Σούπερ Κύπελλο είναι πιο σημαντικό από ό, τι για την Ρεάλ Μαδρίτης, οι Άγγλοι       μόνο προσπαθούν να επιστρέψουν στην Ευρωπαϊκή κορυφή, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει φύγει από ‘κει.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καλή προετοιμασία πριν ξεκινήσει η σεζόν, ήταν σε θέση να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, τώρα η ομάδα του Μουρίνιο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Οι Άγγλοι χρειάζονται θετικές εντυπώσεις μπροστά από μια μακριά περιοδεία. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *