The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αλαβές

Real-Madrid-Alaves-02.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 2 Απριλίου, 5:15 μ.μ.

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Την Κυριακή στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα συνεχιστούν οι αγώνες του 29ου γύρου, και ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αυτή τη σεζόν προσπαθεί να πάρει τον τίτλο στο πρωτάθλημα, και της ομάδας Ντεπορτίβο Αλαβές από τη Χώρα των Βάσκων. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο μετριοπαθείς από τους «βασιλιάδες», αλλά αυτά τα παιδιά παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας, επιπλέον, οι Βάσκοι δεν στερούνται κινήτρου στο τουρνουά, αφού ακόμα σώζονται οι πιθανότητες της ομάδας να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Να συνεχίσουν τη σειρά

Πριν από την αποχώρηση για το διάλειμμα η ομάδα της Μαδρίτης κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα Ντιβισιόν και το Champions League. Οι «βασιλιάδες» νίκησαν τη: Νάπολι, Έιμπαρ, Ρεάλ Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η νίκη είναι πάντα ωραία, αλλά σε όλους αυτούς τους αγώνες, οι «κρεμώδες» έχαναν στο δίχτυ τους από ένα στόχο, που δεν χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την άμυνα της ισχυρότερης ομάδας ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Με ελπίδες

Με τη σειρά της η Αλαβές δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος, είναι μια ισχυρή ισπανική ομάδα, η οποία ξέρει να επιτύχει τους στόχους της, ακόμα και σε εκτός έδρας αγώνες. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας της τρέχουσας σεζόν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 14 συναντήσεις, όπου σημείωσαν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 21:16. Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Αλαβές δεν έχασε ούτε μία φορά, παίζοντας ισοπαλία με τη Σεβίλλη και νικώντας τη Μάλαγα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης τακτικά χάνει γκολ στο δίχτυ στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ οι η ομάδα των Βάσκων Αλαβές είναι πολύ δραστήρια στα εκτός έδρας παιχνίδια, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να αποκτήσει πόντους στον κουμπαρά της. Η δωρεάν μας πρόγνωση για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αλαβές θα σκοράρει με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *