The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία (19) – Σουηδία (19)

PortugalU19-SwedenU19-08.07

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19

«Tengiz Burjanadze» του Γκόρι

Ημερομηνία αγώνα:08/07/2017 07:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η εθνική της Πορτογαλίας U-19 θα παίξει εναντίον της εθνικής Σουηδίας U-19. Οι νέοι Πορτογάλοι θα ικανοποιηθούν και με την ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι, ενώ τους Σουηδούς ακόμα και η νίκη δεν θα βοηθήσει. Σε μια τέτοια κατάσταση οι Ίβηρες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τακτική για τον επόμενο αγώνα, ενώ η «Τρεις κορώνες» πολύ πιθανό θα πρέπει να παίξει με τον πρώτο αριθμό, κάτι που το κάνει όχι πολύ καλά.

Η πρώτη στην κατάταξη

Η εθνική Πορτογαλίας U-19 μετά από δύο γύρους στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 κατάφερε να κερδίσει 6 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νέοι Ίβηρες ήταν ισχυρότεροι από την εθνική Γεωργίας U-19, καθώς και την εθνική Τσεχίας U-19. Συνολικά οι Πορτογάλοι σημείωσαν τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, έχασαν μία μπάλα στο δικό τους δίχτυο.

Χωρίς καμία ευκαιρία

Δυστυχώς για τη σουηδική εθνική U-19, αλλά ακόμα και νικώντας την εθνική Πορτογαλίας στο επερχόμενο παιχνίδι, δεν θα είναι σε θέση να προκριθεί στα πλέι-οφ του τρέχοντα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μετά τους δύο πρώτους γύρους στο ενεργητικό της «Τρεις κορώνες» είναι μηδέν βαθμοί, ήττες από τους νέους Τσέχους και τους νέους Γεωργιανούς. Με την εθνική Πορτογαλίας U-19 η εθνική Σουηδίας U-19 έπαιξε στην αρχή του 2016, το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας U-19 με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Σουηδίας U-19 απέτυχε στο τουρνουά, ενώ η ομάδα της Πορτογαλίας U-19 παίζει για την ευχαρίστησή της, ήδη έχει δύο νίκες, και πολύ πιθανό θα καταφέρει να κερδίσει και άλλους τρεις βαθμούς μετά τον αγώνα με «Τρεις κορώνες». Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους νεαρούς Ίβηρες φαίνεται καλή επιλογή, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επερχόμενη συνάντηση είναι: νίκη της Πορτογαλίας U-19 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *