The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μονακό

PSG-Monaco-26.04

Κύπελλο Γαλλίας Ημιτελικός

Τετάρτη, 26 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Την ερχόμενη Τετάρτη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μονακό θα παίξουν μεταξύ τους. Πιο πρόσφατα οι δύο ομάδες έπαιξαν για το Λιγκ Καπ, τότε ο νικητής βγήκε ο σύλλογος από τη γαλλική πρωτεύουσα, τώρα η Παρί Σεν Ζερμέν είναι επίσης φαβορί, και πρέπει να πούμε το άξιζε.

Μόνο νίκες

Η ΠΣΖ σε πέντε τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει την Αβράνς, Γκινγκάμπ, Ανζέ, Μετς και Μονπελιέ. Στον βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 80 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχει η Μονακό, αλλά οι Monegasques έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, δηλαδή, σε χαμένους πόντους το χάντικαπ είναι στην πλευρά των «ερυθρόλευκων». Η ΠΣΖ εντός έδρας της στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν έπαιξε 17 παιχνίδια, στα οποία κέρδισε σε 12 αγώνες, και άλλα πέντε έληξαν με ισοπαλία.

Άριστα αποτελέσματα

Με τη σειρά της και η Μονακό έχει κάτι να καυχηθεί, η ομάδα του Zhardima ήταν σε θέση να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, νικώντας στο σύνολο των δύο παιχνιδιών την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην Λιγκ 1 η Μονακό κέρδισε σε πέντε τελευταίους αγώνες την Μπορντό, Καέν, Ανζέ, Ντιζόν και Λυών. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Μονακό έπαιξε εκτός έδρας 17 αγώνες, όπου σημείωσε 11 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αξίζει επίσης να πούμε ότι η Μονακό παίζει σε τρία μέτωπα, και δεν είναι σίγουρο καθόλου ότι αυτή η ομάδα δεν θα θυσιάσει το Λιγκ Καπ για χάρη του Champions και Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας χάσει από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, προσπαθεί να κάνει χατ-τρικ στην εγχώρια σκηνή και εντός έδρας τους οι Παριζιάνοι είναι ικανοί ακόμη και από τους Monegasques να κάνουν κλόουν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται λογικό. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *