The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπαρτσελόνα

PSG-Barcelona-14.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Στο γύρο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ συναντιούνται δύο ομάδες που θα μπορούσαν να διακοσμήσουν με την παρουσία τους τουλάχιστον τα ημιτελικά του τουρνουά, η ΠΣΖ θα συναντηθεί με την Μπαρτσελόνα. Ο πρώτος αγώνας της μονομαχίας αυτής θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι πιθανότητες των Καταλανών στην επερχόμενη συνάντηση είναι υψηλότερες από των “ερυθρό-μπλε”.

Τέλεια φόρμα

Ίσως οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν δίκιο, βγάζοντας την Μπάρτσα φαβορί, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί το γεγονός, ότι η ομάδα του Παρισιού αυτή τη στιγμή είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Αυτό φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας του Unai Emery, δηλαδή τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Η ΠΣΖ έχει αποκλείσει από το Κύπελλο Γαλλίας τη Ρεν, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 4:0, στη συνέχεια υπήρχαν νίκες πάνω στη Ντιζόν, Λιλ και Μπορντό στο Λιγκ 1. Παρά τον μεγάλο αριθμό των νικών στο πρωτάθλημα, η Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος είναι μόνο στη δεύτερη θέση, τρεις μονάδες πίσω από τη Μονακό.

Εν παραχωρούν θέση

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε την Μπορντό στον τελευταίο γύρο με σκορ 3:0, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε συντριπτικά την Αλαβές εντός έδρας του αντιπάλου με σκορ 6:0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπάρτσα έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες συνέβησαν στους αγώνες εναντίον Μπέτις εκτός έδρας και στη συνάντηση του κυπέλλου με την Ατλέτικο. Οι νίκες καταγράφηκαν επί της Αλαβές, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην κατάταξη της Πριμέρας η Μπαρτσελόνα είναι στην δεύτερη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 48 πόντους.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μόνο μία ευκαιρία να περάσει την Μπαρτσελόνα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να παίξει ποιοτικά τον εντός έδρας αγώνα. Η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ισοδύναμη με τον αποκλεισμό των “ερυθρό-μπλε” από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η ΠΣΖ δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *