The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Ολυμπίκ Λιόν στις 6/8/2016 στις 21:45

ParisSG-Lyon

Σούπερκαπ Γαλλίας

Στη Γαλλία, όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, η ποδοσφαιρική σεζόν ανοίγει με τον αγώνα για το Σούπερκαπ, το οποίο αυτή τη φορά θα διεκδικήσουν η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ολυμπίκ Λιόν. Πιο πρόσφατα η ομάδα από την πόλη των υφαντουργών επικρατούσε πλήρως στα γαλλικά γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά κατά την τελευταία δεκαετία έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο της Γαλλίας, και τώρα η πρωτευουσιάνικη ομάδα βασιλεύει.

Άριστα αποτελέσματα

Η ενδεκάδα του Unai Emery καλά προετοιμάστηκε για την επερχόμενη σεζόν, έχοντας παίξει στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών τρία παιχνίδια. Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 3:1 την Ίντερ, 3:1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, 4:0 την αγγλική Λέστερ Σίτι. Ο Ισπανός ειδικός, ο οποίος ήρθε στην ομάδα στην τρέχουσα περιοδεία εκτός σεζόν, αμέσως έδωσε να καταλάβει στην ηγεσία της νέας του ομάδας και στους οπαδούς της, ότι θέλει να κάνει από τους Παριζιάνους πραγματική ομάδα, ικανή να ανταγωνίζεται με τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη και να επιτυχαίνει μεγάλους στόχους.

Οι δυνατότητες της Ολυμπίκ Λιόν είναι αισθητά κατώτερες από τους Παριζιάνους, αλλά τα αποτελέσματα της Ολυμπίκ εκτός εποχής είναι καλά. Οι «υφαντές» ήταν σε θέση να νικήσουν με συνέπεια τη Zenit, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, και συνολικά σκόραραν σε αυτά τα παιχνίδια έξι γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο, έκαναν δύο επιτυχημένες ενέργειες ανά παιχνίδι. Την ομάδα το περασμένο offseason άφησαν μερικοί παίκτες: Umtiti, Rose και Kone. Στη θέση τους η διοίκηση αγόρασε τον Mammanu, Rybus’ και N`Kulu. Πώς οι νεοφερμένοι θα μπορέσουν  να ενταχθούν στην ομάδα είναι ακόμα ερώτηση, αλλά σίγουρα θα λείπουν αυτοί που έχουν φύγει.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ σ’ αυτό το στάδιο της σεζόν φαίνεται πολύ δυνατή και είναι απίθανο να μπορέσει η Ολιμπίκ να αντισταθεί στους Παριζιάνους αξιοπρεπώς, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,72 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *