The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Brighton-ManchesterCity-12.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

12/08/2017, 7:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Φάλμερ Στάτιουμ, Μπράιτον

Ο καινούριος του ελίτ αγγλικού ποδοσφαίρου, η ομάδα Μπράιτον ξεκινάει την ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με τον αγώνα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι, μιας από τις ισχυρότερες ομάδες όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στην Ευρώπη. Σε αυτό το ζευγάρι είναι πολύ λογικό ότι ο Sir Alex υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, η ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα έδειξε τον εαυτό της πολύ δυνατά κατά την περίοδο προετοιμασίας πριν ξεκινήσει η σεζόν, από αυτή την ομάδα θα πρέπει να περιμένουμε δραστηριότητα από τους πρώτους γύρους του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Το ξεκίνημα στην ελίτ

Η Μπράιτον στους πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να νικήσει την Κρόουλι Τάουν 6:0, Σάουθεντ Γιουνάιτεντ 3:0, επίσης καταγράφηκαν ισοπαλίες εναντίον Νόργουιτς και Χιρόνα, και ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης 2:3. Την περασμένη σεζόν η Μπράιτον φαινόταν καλά, όσο στους εντός έδρας αγώνες, τόσο και εκτός. Το θέμα είναι αν θα μπορέσουν οι «γλάροι» να αντιμετωπίσουν αξίως μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ το επόμενο Σάββατο;

Η Μάντσεστερ Σίτι εκτός εποχής δεν έπαιξε και  πάρα πολλούς φιλικούς αγώνες, πρώτα οι «αετοί» δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνοντας από αυτή την ομάδα με σκορ 0:2. Στη συνέχει η ΜΣ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Ο Γκουαρντιόλα στην καινούρια σεζόν θέλει να γίνει πρωταθλητής της Αγγλίας, οπότε η ομάδα του θα ξεκινήσει τη σεζόν με σίγουρη νίκη.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι στα εκτός σεζόν ματς έπαιζε στα δεύτερο ημίχρονα πιο δραστήρια από τα πρώτα. Στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις πύλες των «βασιλιάδων» κατά το δεύτερο ημίχρονο μπήκαν 4 γκολ. Η Μπράιτον θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι στο επερχόμενο παιχνίδι οι «γλάροι» δεν θα μπορέσουν να σκοράρουν ούτε ένα βαθμό στον κουμπαρά τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΜΣ στο δεύτερο ημίχρονο με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *