The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Στρασβούργο

Bordeaux-Strasbourg-08.12

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Στο 17ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας στις 8 Δεκεμβρίου στις 9:45 μ.μ. η Μπορντό θα φιλοξενεί  τη Στρασβούργο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο “Stade de Bordeaux” στην πόλη του Μπορντό.

Η Μπορντό ακόμα δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της, η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ενδέκατη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας. Η Μπορντό κατάφερε να σκοράρει στους 16 γύρους είκοσι βαθμούς. Τώρα ο σύλλογος δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και κέρδισε μόνο ένα παιχνίδι στις τελευταίες εννέα συναντήσεις. Εντός έδρας της η Μπορντό επίσης δεν κερδίζει συχνά, και στους τελευταίους γύρους οι γηπεδούχοι έχασαν από τη Μονακό 0:2, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Μαρσέιγ και Ναντ, καθώς και κέρδισαν την Σάιντ Ετιέν με το σκορ 3:0.

Η Στρασβούργο μόνο στους τελευταίους τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος της Γαλλίας έδειξε το ποδόσφαιρο στο σωστό επίπεδο. Η ομάδα σχεδόν δεν ξέρει να παίξει στην άμυνα και έχασε στο δίχτυ της 27 γκολ. Η Στρασβούργο σε εκτός έδρας παιχνίδια φαίνεται καλύτερα από ό, τι εντός έδρας, η ομάδα στις τελευταίες συναντήσεις νίκησε τη Νις με σκορ 2:1, έχασε από τη Τρουά με σκορ 0:3 και έπαιξε ισοπαλία με την Σάιντ Ετιέν 2:2. Συνολικά η Στρασβούργο έχει 18 βαθμούς στους 16 γύρους και δέκατη έκτη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Στρασβούργο έχει να κερδίσει την Μπορντό από το 2005. Αυτή τη στιγμή η Μπορντό δεν είναι στην καλύτερη της φόρμα, ενώ η Στρασβούργο αντιθέτως, παίζει πολύ καλά στους τελευταίους γύρους, αλλά η Μπορντό εντός έδρας σπάνια χαρίζει βαθμούς στους αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορντό με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *