The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπεσίκτας εναντίον Λυών

Besiktas-Lyon-20.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 20 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ινονού, Μπεσίκτας

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του προημιτελικού του Europa League είναι το ζευγάρι Μπεσίκτας – Λυών. Ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης έφερε τη νίκη στη γαλλική ομάδα, με σκορ 2:1, αλλά οι Τούρκοι δεν είχαν την πρόθεση να παραδοθούν έτσι απλά, την ερχόμενη Πέμπτη θα αναμένεται μεγάλη μάχη. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βγάλει περίπου ίσια γραμμή, αλλά στην αναμέτρηση γενικώς υπάρχει ένα σαφές πλεονέκτημα στην πλευρά της ομάδας της Γαλλίας.

Ισχυρή εντός έδρας

Η Μπεσίκτας αυτή τη σεζόν έπαιξε δύο εντός έδρας αγώνες στο Europa League. Πρώτον, οι Τούρκοι ήταν ισχυρότεροι από την ισραηλινή ομάδα Χαποέλ από την πόλη Μπερ Σεβά με σκορ 2:1, και στη συνέχεια και ο Ολυμπιακός έπεσε κάτω από την επίθεση της Μπεσίκτας με σκορ 4:1. Στην κατάταξη της τουρκικής Super League η Μπεσίκτας βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 61 πόντοι και πέντε πόντους χάντικαπ στην Ιστανμπούλ.

Αναβλήθηκε ο αγώνας

Η Λυών μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας έπαιξε με την Μπαστιά στη Λιγκ 1, αλλά ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε λόγω της απόπειρα επίθεσης στους παίκτες της Λυών από τους οπαδούς της Μπαστιά. Δεν τους λατρεύουν και πολύ εκτός έδρας τους, επειδή ήταν η δεύτερη τέτοια επίθεση, ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε. Σε κάθε περίπτωση η γαλλική ομάδα πηγαίνει στην Τουρκία για την θετική έκβαση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επιτευχθεί.

Πρόβλεψη

Η Λυών δεν είναι πολύ εκτός έδρας παιχνιδιού ομάδα στην Ευρώπη, αλλά για το προημιτελικό αγώνα του Europa League εναντίον της Μπεσίκτας ο σύλλογος σίγουρα θα προετοιμαστεί όπως για την τελευταία και αποφασιστική μάχη. Οι Τούρκοι είναι αισθητά κατώτεροι από τη Λυών από την άποψη της ομαδικής συνεργασίας και στο ατομικό επίπεδο, οπότε δεν είναι καθόλου γεγονός ότι η έδρα τους θα βοηθήσει τους «αετοί» στο επερχόμενο αγώνα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *