The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια (Ντ) στις 21/05/2016, 21:00

Бавария-БоруссияД-21.05

Το Σάββατο, 21 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της Γερμανίας μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι αυτή τη στιγμή είναι οι ισχυρότερες ομάδες της χώρας τους, οπότε η επερχόμενη αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο.

Η ευκαιρία για ένα διπλό

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα αυτή τη σεζόν έχει ήδη γίνει πρωταθλήτρια της Μπουντεσλίγκα και τώρα θα προσπαθήσει να κάνει ένα χρυσό διπλό. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Μπάγερν ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου ματς, αλλά δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο, ότι η Ντόρτμουντ όλη τη σεζόν κρεμόταν στην ουρά του Μονάχου, και γενικά δεν είναι πολύ κατώτερη από το “Hollywood” στην τάξη. Στο δρόμο για τον τελικό η Μπάγερν στάθηκε πιο ισχυρή από τις ακόλουθες ομάδες: Nёttingen, Βόλφσμπουργκ, Ντάρμσταντ, Μπόχουμ και Βέρντερ Βρέμης.

Τη σεζόν 2015-16 πρέπει σίγουρα να θεωρηθεί θετική για την ομάδα του Τούχελ, αν και δεν υπάρχουν ακόμα τρόπαια στις “σφίγγες”. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι δεύτερη στην Μπουντεσλίγκα, έφθασε στους προημιτελικούς του Europa League και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Συν αυτό η Ντόρτμουντ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειχνε πολύ θεαματικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, με το οποίο κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Εκτός έδρας η Μπορούσια δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο εντός έδρας της, αλλά, παρ’ όλα αυτά, η ενδεκάδα του Τούχελ κατάφερε να σημειώσει 10 νίκες εκτός έδρας σε 17 αγώνες της Μπουντεσλίγκα.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα η Μπορούσια θα έχει περισσότερα κίνητρα από την Μπάγερν, επειδή η ομάδα του Μονάχου είναι ήδη πρωταθλήτρια της Γερμανίας, ενώ οι “ΒΕΣΤΦΑΛΟΙ” είναι ακόμη χωρίς τρόπαιο τη φετινή σεζόν. Εκτός απ’ αυτό η ομάδα του Τούχελ θέλει πάρα πολύ να πάρει ρεβάνς για την συντριπτική ήττα από το “Hollywood”, που συνέβηκε στις 4 Οκτωβρίου του 2015 στο Μόναχο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια δεν θα χάσει με απόδοση 1,75 στην εταιρεία WillimHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *