The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίντλεσμπρο εναντίον Γουλβερχάμπτον

Middlesbrough-Wolverhampton-30.03

Β’ κατηγόρια Αγγλίας

Ρίβερσαιτ Στάτιουμ

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μίντλεσμπρο θα παίξει εναντίον Γουλβερχάμπτον στον 39ο γύρο του πρωταθλήματος στο Ρίβερσαιτ Στάτιουμ στις 30 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ.

Η Μίντλεσμπρο είναι κλαμπ με τεράστια ιστορία, η ομάδα δείχνει αρκετά καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, αλλά απλά δεν έχει αρκετή σταθερότητα. Η “Μπόρο” τώρα καταλαμβάνει την 6η θέση στο Β’ πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να γεμίσει το ενεργητικό της με 62 βαθμούς στους 38 αγώνες.Στην επίθεση δείχνουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκόραραν στους αντίπαλους 54 φορές,  η άμυνα έχει λίγη έλλειψη αυτοπεποίθηση, έχασε 36 γκολ.Στους προηγούμενους αγώνες εντός έδρας η Μίντλεσμπρο ήταν ισχυρότερη από την Μπάρνσλι 3-1, νίκησε τη Λιντς με 3-0 και την Χαλ Σίτι 3-1.

Η Γουλβερχάμπτον έχει δυνατές προβλέψεις για αυτή τη σεζόν, η ομάδα αγωνίζεται για την πρόκριση στην Premier League. Επί του παρόντος η Γούλβς καταλαμβάνει τη πρώτη θέση στο Β’ πρωτάθλημα, με 82 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 38 αγώνες. Ο σύλλογος είναι πολύ ισχυρός στην επίθεση, οι αντίπαλοι μάζεψαν 69 γκολ, η άμυνα επίσης δεν αποτυγχάνει, έχασε μόνο 33 γκολ. Στις προηγούμενες συναντήσεις εκτός έδρας η Γουλβερχάμπτον ήταν ασθενέστερη από την Άστον Βίλλα 1-4, νίκησε τη Λιντς 3-0 και έχασε από τη Φούλχαμ 0-2.

Πρόβλεψη

Η Μίντλεσμπρο στο γήπεδό της 5 συνεχόμενα παιχνίδια κέρδιζε την Γουλβερχάμπτον. Τώρα οι “λύκοι” δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ η “Μπόρο” απόκτησε καλή φόρμα και έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει τους βαθμούς. Στοίχημα: Μίντλεσμπρο δεν θα χάσει – χάντικαπ 1 (0) με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *