The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Φιορεντίνα

Milan-Fiorentina-19.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ο κεντρικός αγώνας του 25ου γύρου της Σέριε A θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, όπου οι «κόκκινο-μαύροι» θα παίξουν με τις «βιολέτες». Η Μίλαν είχε την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να προετοιμάζεται για το επερχόμενο παιχνίδι, ενώ η Φιορεντίνα έχει πραγματοποιήσει τον δυσκολότερο αγώνα στη Γερμανία στο πλαίσιο των 32 του Europa League. Από αυτή την άποψη δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η φρεσκάδα των παικτών από τη Φλωρεντία στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί και να μην είναι αρκετή.

Εντός έδρας Μίλαν

Το 2017 η Μίλαν δεν φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο, υπήρχαν ήττες από τη Νάπολι, Γιουβέντους, Ουντινέζε και Σαμπντόρια, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια οι “διάβολοι” ήταν σε θέση να κερδίσουν πόντους, αν και μάλλον δεν άξιζαν αυτό. Με την Μπολόνια η Μίλαν ολοκλήρωνε τον αγώνα με εννέα παίκτες, αλλά άρπαξε τη νίκη, ενώ με τη Λάτσιο έχανε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά άρπαξε την ισοπαλία. Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα, και είναι πολύ σημαντικό, στο επερχόμενο παιχνίδι η Μίλαν θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη νίκη.

Στοίχημα για το Europa League

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “βιολετών” Paulo Sousa φαίνεται να στοιχημάτισε στο Europa League. Η Φιορεντίνα την περασμένη Πέμπτη έπαιξε ενάντια Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, ο αγώνας ήταν εκτός έδρας, αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι “βιολετί” κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο με σκορ 1:0. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από τη Φλωρεντία έχει εξαιρετικές ευκαιρίες να προκριθεί στους 16 του Europa League, αλλά στις «βιολέτες» μπορεί να μη φτάσει η φρεσκάδα.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν ξεκουραζόταν, ενώ η Φιορεντίνα έπαιξε ένα δύσκολο ματς, οι “κόκκινο-μαύροι” θα παίζουν εντός έδρας τους, ενώ για τις «βιολέτες» ο επερχόμενος αγώνας θα είναι και πάλι εκτός έδρας. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή, η Μίλαν εντός έδρας της είναι αρκετά καλή, ενώ η Φιορεντίνα εκτός έδρας έχει προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *