The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ

Liverpool-Arsenal-27.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ένας από τoυς βασικούς αγώνες του τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Από την πλευρά της Λίβερπουλ θα είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα στο μέσο της εβδομάδας έπαιξε ένα πολύ υψηλής έντασης ενέργειας αγώνα κατά της Χοφενχάιμ Γερμανίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, ενώ η ομάδα του Λονδίνου θα μπορούσε εύκολα να προετοιμάζεται σε ένα εβδομαδιαίο κύκλο για το επερχόμενο αγώνα.

Ο ελάχιστος στόχος

Η Λίβερπουλ κατάφερε να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Champions League και αυτό είναι πολύ καλό. Η ομάδα του Κλοπ άξιζε να παίξει μεταξύ της Ευρωπαϊκής ελίτ. Η Χοφενχάιμ επίσης είχε αξιοπρεπή εμφάνιση, αυτή η ομάδα δεν έβαλε τα χέρια κάτω, όταν το σκορ στο «Άνφιλντ» ήταν 0:3 υπέρ των «κόκκινων», σκόραρε δύο φορές, αλλά αυτό δεν έσωσε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πούμε ότι στη Λίβερπουλ μπορεί να μην είναι αρκετή η φρεσκάδα για το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον «κανονιέρηδων».

Ήττα από την Στόουκ

Η Άρσεναλ παίζει αδύναμα κατά την έντονη άμυνα, η Στόουκ στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έδειξε πώς να παίξει κανείς εναντίον της ομάδας του Wenger, αλλά η Λίβερπουλ δε θα παίξει όπως οι «αγγειοπλάστες». Ο Κλοπ σε τέτοιο αγώνα σίγουρα και πάλι θα παίξει με το «δικό του τρόπο», που μόνο θα ωφελήσει την Άρσεναλ, η οποία θα έχει την ευκαιρία κατά των όχι πολύ φρέσκων παικτών της Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ στη σεζόν 2016–17 κατάφερε να επιτύχει εννέα νίκες εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ εντός έδρας πάντα παίζει πολύ ενεργά, σκοράρει πολλά γκολ, αλλά και συχνά χάνει. Η Άρσεναλ έχει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην επίθεση στο πρωτάθλημα, επιπλέον, οι «κανονιέρηδες» θα είναι μετά την ήττα από τη Στόουκ, που δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως προγραμματισμένη, οπότε οι Λονδρέζοι ταξιδεύουν στο Λίβερπουλ για του βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,51


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *