The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάρισα – Καρδίτσα 23/04/2016 στις 18:30

Лариса---Кардица-23.04

Το Σάββατο, 23 Απριλίου στις 18:30 στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος στη Λάρισα η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Αλκαζάρ» θα υποδεχτεί την Καρδίτσα.

Η Λάρισα μόνο αυτή τη σεζόν προάχθηκε στην κατηγορία και αμέσως εισβάλλει σε μια νέα κορυφή στην πορεία για την ελίτ. Μετά από 28 γύρους οι γηπεδούχοι προβαδίζουν στη δεύτερη λιγκ πρωταθλήματος της Ελλάδας, με 63 πόντους και διαφορά τερμάτων 39-11. Προβάδισμα από την τρίτη θέση είναι 7 βαθμούς, 6 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αήττητο σερί της ομάδας περιλαμβάνει 8 παιχνίδια, 7 από τα οποία έχει κερδίσει, μόνο στον τελευταίο γύρο η Λάρισα έπαιξε ισοπαλία 0:0 εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Εντός έδρας η ομάδα πραγματοποίησε 14 αγώνες και σκόραρε σ’ αυτά 36 πόντους, με διαφορά τερμάτων 22:6, σημειώνοντας 12 νίκες και 2 ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας προστατέψει τον εαυτό τους από τον υποβιβασμό, παίζουν πολύ αδύναμα και με μεγάλη δυσκολία σημειώνουν τους βαθμούς, στις τελευταίες 4 αγωνιστικές σκόραραν μόνο 1 πόντο. Μετά από 28 γύρους η Καρδίτσα με 33 πόντους και διαφορά τερμάτων 20-25 κατέχει την 11η θέση στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας η Καρδίτσα παίζει ατυχές, σε 13 παιχνίδια σκόραρε μόνο 10 πόντους, με διαφορά τερμάτων 7:15. Η ομάδα παίζει καλά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν καταφέρνει σχεδόν τίποτα. Τα τελευταία 4 εκτός έδρας παιχνίδια η Καρδίτσα έχασε με συνολικό σκορ 1:6.

Ιστορία των συναντήσεων των ομάδων έχει 7 αγώνες, τρεις νίκες στο ενεργητικό της Λάρισας, δύο φορές κέρδισε η Καρδίτσα και δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του πρώτου γύρου 1:1. Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξεχωρίζει από μεγάλη αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό και σε αυτό το παιχνίδι δεν περιμένω μεγάλο αριθμό γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι Under 2,5.

Πρόβλεψη: Under (2,5) με απόδοση 1,6 στην εταιρεία Paris Match


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *