The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 21/05/2016, 19:30

КристалПэлас-МанчестерЮнайтед-21.05

Το Σάββατο, 21 Μαΐου σε όλη την Ευρώπη θα διεξάγονται οι τελικοί αγώνες κυπέλλων, ανάμεσα των χωρών είναι και η Αγγλία. Στο Λονδίνο στο γήπεδο «Γουέμπλεϊ» η τοπική ομάδα Κρίσταλ Πάλας θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στην τρέχουσα περίοδο πέρασε έξω από το Champions League, αλλά εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα τουλάχιστον εν μέρει να διορθώσει την κατάσταση, κερδίζοντας το δεύτερο στη σημασία τρόπαιο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πέντε βήματα

Στο δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το Κρυστάλλινο Παλάτι έχει ξεπεράσει την αντίσταση των εξής ομάδων: Σαουθάμπτον, Στόουκ, Τότεναμ, Ρέντινγκ και Γουότφορντ. Είναι δοξασμένος δρόμος της ομάδας, η οποία ξεκίνησε εξαιρετικά την τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, αλλά κατέληξε με το κεφάλι σκυμμένο και τη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εάν εντός έδρας στα τελευταία παιχνίδια των εβδομάδων οι “αετοί” αντιστεκόντουσαν στους αντιπάλους, ακόμη και νικούσαν τη Γουότφορντ, Νόριτς και Στόουκ Σίτι, στα εκτός έδρας ματς η ΚΠ φαινόταν πολύ αδύναμη.

Ο δρόμος των “διαβόλων”

Με τη σειρά της οι παίκτες από τη  Μάντσεστερ άφησαν εκτός του Κυπέλλου Αγγλίας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ντέρμπι Κάουντι, Σριούσμπερι Τάουν, Γουέστ Χαμ και Έβερτον. Τα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα του Louis van Gala έπαιζε εκτός έδρας, και όπως φαίνεται αρκετά επιτυχημένα, αφού κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Ο επερχόμενος αγώνας ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Ολλανδό τεχνικό να κρατήσει τη δουλειά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν απόκτησε καλή φόρμα και σχεδόν έφτασε στη θέση στο Champions League, αλλά έλειψε κάτι πολύ λίγο. Με το Κύπελλο Αγγλίας οι “διάβολοί” θα προσπαθήσουν να μην καούν και να νικήσουν στον τελικό όχι και πολύ ισχυρό αντίπαλο, τον οποίο οι παίκτες του van Gala πρόσφατα έχουν νικήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,75 στην εταιρεία WillimHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *