The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολομβία – Βολιβία στις 23/03/2017

Colombia-Bolivia-23.03

Προκριματικά 2018

Χώρος:  MetropolitanoBarankilya

Ημερομηνία αγώνα:  23/03/2017 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου του προκριματικού τουρνουά στη Νότια Αμερική για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η εθνική Κολομβίας εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Βολιβία. Η Κολομβία είναι ο μαχητής για να προκριθεί στις τέσσερις ισχυρότερες, ενώ οι Βολιβιανοί είναι σαφές αουτσάιντερ του γκρουπ. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου η γραμμή πονταρίσματος για το επερχόμενο παιχνίδι, στο οποίο η Κολομβία είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Κολομβιανοί

Η εθνική ομάδα της Κολομβίας είναι στην έκτη θέση στην κατάταξη της νοτιοαμερικανικής ζώνης. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 18 πόντοι και μόλις δύο πόντους διαφορά με τη Χιλή, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο γκρουπ, η οποία καθιστά δυνατή την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στην τρέχουσα κατατακτήριες Κολομβία στον τομέα του, έπαιξε έξι παιχνίδια στα οποία σκόραρε τρεις νίκες, μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Η ήττα καταγράφηκε από την Αργεντινή, μία ισοπαλία με την Ουρουγουάη και τη Χιλή, και η Victoria πάνω από το Περού, τον Ισημερινό και τη Βενεζουέλα.

Σχεδόν πιο αδύναμοι

Με τη σειρά της, η εθνική Βολιβίας στους 12 γύρους κατάφερε να κερδίσει μόνο 7 πόντους και είναι στην 9η θέση στην κατάταξη της πρόκρισης της Νότιας Αμερικής. Στο πλαίσιο του τουρνουά εκτός έδρας οι Βολιβιανοί έπαιξαν έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσαν έξι ήττες. Μόνο ο αγώνας ενάντια στην Παραγουάη έληξε με την ελάχιστη ήττα, όλες οι άλλες συναντήσεις πέρασαν δια μέσω του χάντικαπ -1.5.

Πρόβλεψη

Η Κολομβία χρειάζεται τη νίκη πάρα πολύ, ενώ η Βολιβία είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στη Νότια Αμερική, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου σε εκτός έδρας παιχνίδια. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε μειονεκτικό χάντικαπ για τους μελλοντικούς γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Κολομβίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *