The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισημερινός εναντίον Αργεντινή

Ecuador-Argentina-11.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, 2:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Αταχουάλπα, Κίτο

Την ερχόμενη Τετάρτη η εθνική ομάδα του Ισημερινού στην έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική της Αργεντινής. Θα είναι η αναμέτρηση του τελευταίου, 18ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι Bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, εθνικής της Αργεντινής, αλλά η σημερινή φόρμα των μελλοντικών φιλοξενουμένων δεν είναι εντυπωσιακή, καθώς και τα τελευταία αποτελέσματά της, έτσι ώστε να στοιχηματίσετε στο Μέσι και την ομάδα του σε μια τέτοια κατάσταση είναι επικίνδυνο.

Στο τέλος απέτυχαν

Η εθνική ομάδα του Ισημερινού ξεκίνησε καλά στο τρέχον προκριματικό τουρνουά, αλλά πιο κοντά προς το τέλος του αγώνα το παιχνίδι στους μελλοντικούς φιλοξενούμενος κάπου εξαφανίστηκε, σημειώθηκαν πολλές ήττες. Σε πέντε τελευταία προκριματικά παιχνίδια η εθνική του Ισημερινού έχασε πέντε φορές, σημειώνοντας μόνο τρία γκολ στο δίχτυ των αντιπάλων. Ως αποτέλεσμα, στους μελλοντικούς γηπεδούχους δεν έμεινε ευκαιρία να προκριθούν στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Δεν μπορούν να πάνε στη Ρωσία

Μετά από 17 γύρους η εθνική της Αργεντινής είναι εκτός της κορυφή-4 του τουρνουά στη Νότια Αμερική, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Jorge Sampaoli εγκαταστάθηκε στην έκτη θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό έχουν οι Περουβιανοί, ένα βαθμό λιγότερα έχει η Παραγουάη, ένα βαθμό περισσότερο έχουν η Κολομβία και η Χιλή. Μεταξύ αυτών των πέντε εθνικών θα παιχτούν δύο απευθείας εισιτήρια στο Μουντιάλ. Στην τρέχουσα πρόκριση η εθνική ομάδα της Αργεντινής εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο δύο φορές: 1:0 τους Κολομβιανούς και 2:1 τους Χιλιανούς.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αργεντινής δεν παίζει καλά, αλλά και ο Ισημερινός δεν παίζει επίσης λαμπρά τώρα, όπως ήταν στην αρχή του προκριματικού τουρνουά. Σε τρεις τελευταίους αγώνες εκτός έδρας οι “Albisete” δεν κατάφεραν ούτε μία φορά να βάλουν στόχο, παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και για τον Ισημερινό, ο οποίος στα 5 τελευταία ματς σημείωνε κατά μέσο όρο 0,6 γκολ ανά παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,25 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *