The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ελλάδα εναντίον Βέλγιο

Greece-Belgium-03.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στον Πειραιά στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» η εθνική Ελλάδας θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα του Βελγίου στον αγώνα του 8ου γύρου προκριματικών στην Ευρώπη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Οι Έλληνες δεν μπορούν να κερδίσουν στους 5 τελευταίους αγώνες τους της σεζόν, έχασαν ένα παιχνίδι και τέσσερις φορές έπαιξαν ισοπαλία. Εάν η ισοπαλία με το Βέλγιο εκτός έδρας 1:1 και δύο ισοπαλίες με τη Βοσνία εντός και εκτός έδρας είναι καλά αποτελέσματα, η ισοπαλία την περασμένη Πέμπτη με την Εσθονία 0:0 είναι η αποτυχία. Απώλεια βαθμών στο τελευταίο ματς βάζει τέλος στις προοπτικές της ενδεκάδας του Skibbe να κερδίσει στον όμιλο και απευθείας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από 7 γύρους στο ενεργητικό των Ελλήνων υπάρχουν 13 βαθμοί με διαφορά τερμάτων 10-3, και η δεύτερη θέση στην επιλογή με 6 μονάδες διαφορά από τους Βέλγους.

Η εθνική Βελγίου έρχεται στον αγώνα με μια σειρά από 10 αγώνες χωρίς ήττα, σημείωσε εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Την περασμένη Πέμπτη οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν παρατηρήσει την εθνική του Γιβραλτάρ, νικώντας συντριπτικά τον αντίπαλό με σκορ 9:0, και πλησίασαν κατά μήκος του βραχίονα προς την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Οι Βέλγοι με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 33-2 είναι ηγέτες του προκριματικού ομίλου τους, και για να σφραγίσουν για τον εαυτό τους τη θέση στη Ρωσία το 2018, δεν πρέπει να χάσουν τον αγώνα με την Ελλάδα.

Πρόβλεψη

Οι Έλληνες δεν κατάφεραν να νικήσουν την Εσθονία, οπότε είναι κάπως περίεργο να πούμε ότι θα είναι σε θέση να πάρει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα κατά του Βελγίου. Νομίζω ότι ο αγώνας θα είναι γεμάτος πάλης, αλλά με λίγα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν –  όχι!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *