The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

BorussiaMonchengladbach-BayernMunich-19.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 6:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπορούσια Παρκ

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Τα “πουλάρια” είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να προκριθούν στους προημιτελικούς του Europa League, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία τους, τώρα για τους μελλοντικούς γηπεδούχους η Μπουντεσλίγκα και πάλι γίνεται ένα τουρνουά προτεραιότητας, επειδή αυτή η ομάδα εξακολουθεί να έχει καλή ευκαιρία να προκριθεί στην ζώνη του Europa League.

Μόλις τρεις μονάδες

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ μετά από 24 γύρους έχει 32 βαθμούς, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Η αποχή από την έκτη Άιντραχτ είναι μόλις τρεις βαθμούς, γι’ αυτό τα «πουλάρια» στους επόμενους γύρους θα προσπαθήσουν να ανέβουν στην κατάταξη και να μπουν στις έξι ισχυρότερες ομάδες στη Γερμανία.

Μπάγερν – ηγέτης

Μετά από 24 γύρους στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 59 πόντοι και 10 πόντοι χάντικαπ πριν από τη ΡΜ Λειψίας, η οποία στο δεύτερο μέρος της σεζόν παίζει αισθητά ασθενέστερα από ό, τι στο πρώτο. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπάγερν κέρδισε πέντε φορές: 8:0 το Αμβούργο, 3:0 τη Σάλκε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία εκτός έδρας, 5:1 την Άρσεναλ. Σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία φαίνεται καθαρά ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και ο παράγοντας της έδρας για την ομάδα αυτή είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν ταξιδεύει στην Μενχενγκλάντμπαχ για άλλη μια νίκη, και είναι απίθανο ότι κουρασμένη από το δύσκολο αγώνα κόντρα στη Σάλκε Μπορούσια θα είναι σε θέση να εμποδίσει τη νυν πρωταθλήτρια Γερμανίας να κερδίσει άλλη μια νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *