The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Χιλή

Germany-Chile-22.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Τόπος διεξαγωγής:  «Καζάν-Αρένα», Καζάν

Ημερομηνία αγώνα:   22/06/2017 09:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Ο κεντρικός αγώνας του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα διεξαχθεί στο Καζάν, όπου η εθνική Γερμανίας θα συναντηθεί με τη χιλιανή ομάδα. Είναι αυτές οι δύο ομάδες, και η πορτογαλική βέβαια, που θεωρούνται από τις εταιρείες στοιχημάτων ξεκάθαρο φαβορί του τουρνουά, ο νικητής του επερχόμενου παιχνιδιού θα εξασφαλίσει για τον εαυτό του τη συμμετοχή στα πλέι-οφ του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Όχι βάση

Η εθνική Γερμανίας έφτασε στη Ρωσία με το δεύτερο σχήμα. Παρ’ όλα αυτά οι «αετοί» έχουν πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά και ήδη έχουν νικήσει την αυστραλιανή ομάδα με σκορ 3:2. Ευχαριστεί το γεγονός ότι οι Γερμανοί, παρά τις αλλαγές στη σύνθεση, επιδεικνύουν αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι απογοητευτικό το αβέβαιο παιχνίδι των αετών στην άμυνα. Από τα λάθη της άμυνας των Γερμανών σίγουρα θα επωφεληθούν οι Χιλιανοί, οι οποίοι έχουν πάρα πολύ ισχυρή γραμμή της επίθεσης.

Δύο φορές πρωταθλητές

Η εθνική της Χιλής κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές το Κύπελλο της Αμερικής. Την πρώτη φορά το τουρνουά διεξήχθη στη Χιλή, τη δεύτερη – στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο διαγωνισμό των ΗΠΑ έλαβαν μέρος όχι μόνο οι ομάδες της Νότιας Αμερικής, αλλά και οι ομάδες από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών η εθνική της Χιλή κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο την εθνική του Καμερούν με σκορ 2:0. Την παραμονή του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών η εθνική της Χιλής έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου νίκησε την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε ισοπαλία με τους Ρώσους, από τους Ρουμάνους οι «κόκκινοι» έχασαν 2:3.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Χιλής κατάφερε να αποκτήσει πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών πολύ καλή φόρμα, αυτή η ομάδα έχει φτάσει στη Ρωσία για να κερδίσει. Με τη σειρά της η γερμανική μηχανή παίζει με πειραματικό σχήμα, οι «αετοί» έχουν εμφανή προβλήματα στην άμυνα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Χιλή δε θα χάσει με απόδοση 1,44


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *