The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βουλγαρία εναντίον Γαλλία

Bulgaria-France-07.10

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

7/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 7 Οκτωβρίου στις 09:45 μ.μ. στο στάδιο της Σόφιας «Βασίλ Λέφσκι» η εθνική της Βουλγαρίας θα φιλοξενεί την εθνική Γαλλίας στο πλαίσιο του 9ου γύρου του Ευρωπαϊκού προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Οι Βούλγαροι απέτυχαν στην έναρξη των προκριματικών, φάνηκε να είχαν αποσυρθεί από τον αγώνα για το εισιτήριο στη Ρωσία, αλλά χάρη στο ισχυρό παιχνίδι εντός έδρας εξακολουθούν να διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13-17 η Βουλγαρία κατέχει την 4η θέση στον όμιλό της, διατηρώντας τις θεωρητικές πιθανότητες για τις δύο πρώτες θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική Βουλγαρίας κέρδισε και τους τέσσερις προκριματικούς αγώνες, με διαφορά τερμάτων 10-5. Οπότε στην έδρα τους οι Βούλγαροι είναι τεράστια δύναμη.

Οι Γάλλοι είναι απλά ένας εφιάλτης! Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας περάσει τους Γερμανούς, στον τελικό έχασαν από την Πορτογαλία. Στα τρέχοντα προκριματικά χάνουν από τη μέση του γηπέδου, και το Σεπτέμβριο μετά τη συντριπτική νίκη στην Ολλανδία 4-0, μετά από 3 ημέρες στην έδρα τους έπαιξαν ισοπαλία με το Λουξεμβούργο 0-0. Έτσι, απροσδόκητα, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχασε 5 βαθμούς και μπορεί να μείνει χωρίς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σε 8 παιχνίδια της περιοδείας οι Γάλλοι σκόραραν 17 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 15:5 και είναι ηγέτες στο βαθμολογικό πίνακα, όμως οι ανταγωνιστές είναι πολύ κοντά: 1, 4 και 5 μονάδες διαφορά. Σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας η Γαλλία σημείωσε 7 βαθμούς, σημειώνοντας 5 και χάνοντας 3 γκολ.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο των τρεχόντων προκριματικών οι Γάλλοι κέρδισαν εντός έδρας 4:1. Δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι σε θέση να κερδίσουν και πάλι με μεγάλο σκορ, εντός έδρας οι Βούλγαροι είναι ασυμβίβαστοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: η εθνική Βουλγαρίας δεν θα χάσει περισσότερα από 2 γκολ – χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *