The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερν Μονάχου

WerderBremen-BayernMunich-26.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

26/08/2017, 4:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Στον δεύτερο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα η ομάδα της Βρέμης Βέρντερ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το ζευγάρι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, με δεδομένη την ανθρώπινη ικανότητα των μελλοντικών αντιπάλων, αλλά πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι η Μπάγερν παίζει εκτός έδρας πολύ λιγότερο αποτελεσματικά από ό, τι εντός έδρας, ενώ η Βέρντερ Βρέμης ξεκίνησε τη σεζόν με το παιχνίδι  του «πάτου» κατά της Χόφενχαϊμ.

Χωρίς τον Γκνάμπρι

Τη σεζόν 2016–17 στη σύνθεση της Βέρντερ προκαλούσε αίσθηση ο νεαρός Γκνάμπρι, ο οποίος βρισκόταν στη Βρέμη στο ενοίκιο. Την τρέχουσα σεζόν αυτός ο τύπος είναι ήδη μισθωμένος από τη Χόφενχαϊμ, και είναι μεγάλη απώλεια για τους “μουσικούς”. Επίσης, σε εξαιρετική κατάσταση ήταν ο Μαξ Κρούζε, ο οποίος έχει σκοράρει 15 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, εν τω μεταξύ αυτός ο επιθετικός αποκτάει φόρμα προς το παρόν. Όλα αυτά μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση της Βέρντερ στην αρχή της σεζόν.

Σκοράρουν λιγότερο

Η Μπάγερν στην περιοδεία 2016–17 εντός έδρας σε 19 παιχνίδια στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα σκόραρε 55 γκολ, ή 2,89 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ενώ σε 19 εκτός έδρας παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα μόνο 34 γκολ, ή 1,79 ανά παιχνίδι. Από τις στατιστικές αυτές φαίνεται σαφώς ότι η απόδοση των “κόκκινων” εκτός έδρας είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι στα εντός έδρα παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Βέρντερ Βρέμης στην αρχή της σεζόν μαθαίνει να παίζει χωρίς το Γκνάμπρι, ενώ η Μπάγερν, αν και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, απέχει ακόμα πολύ από την κορυφή της, έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τέτοια κατάσταση και να στοιχηματίσουμε στο γεγονός ότι δε θα υπάρχει πάρα πολύ παραγωγικός αγώνας μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και της Μπάγερν Μονάχου. Και γενικά, η Μπουντεσλίγκα δεν ξεκίνησε πολύ χαρούμενα, ίσως αυτό να είναι ένα νέο διάνυσμα ανάπτυξης του πρωταθλήματος; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 4.25 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *