- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Serie A Ιταλίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Primera Division Ισπανίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 απο Αγγλία!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 1 Γαλλίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην Super League Ελλάδας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 24η αγωνιστική στην Bundesliga Γερμανίας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 1 Γαλλίας!!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην Super League Ελλάδας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 27η αγωνιστική στην Eredivisie Ολλανδίας!!!
- Προγνωστικά Παρασκευής 11/03/2016 για τους υπόλοιπους αγώνες στην Ευρώπη!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην 2. Bundesliga Γερμανίας!!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 22η αγωνιστική στην Erste Liga Αυστρίας!!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 2 Γαλλίας !!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Eerste Divisie Ολλανδίας !!!
- Προβλέψεις Πέμπτης 10/03/2016 για την φάση των 16 του Europa League !!! (Αγώνες των 22:05)
Πρόβλεψη για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ρόζενμποργκ στις 02/08/2016 στις 20:00

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ρόζενμποργκ στις 02/08/2016 στις 20:00
Η Ρόζενμποργκ έχασε 4 εκτός έδρας αγώνες στη σειρά του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 4:9, παρόλο που οι αντίπαλοι δεν ήταν κορυφαίοι (Κοπεγχάγη, Breidablik, Plzen και Νορκόπινγκ). Γενικώς οι σύλλογοι της Νορβηγίας δεν παίζουν πολύ καλά εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο 1 νίκη στα 10 τελευταία ματς (1-3-7), και αυτή επί της μέτριας ιρλανδικής Σλίγκο Ρόβερς. Κρίνοντας έστω από αυτό οι πιθανότητες της Ρόζενμποργκ να κερδίσει στη Λευκωσία, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι μεγάλες.
Έχω δει το πρώτο παιχνίδι των ομάδων αυτών. Τα πρώτα 55-60 λεπτά έχουν περάσει με συνολικό πλεονέκτημα της Ρόζενμποργκ. Οι Κύπριοι έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα, οι Νορβηγοί πολύ γρήγορα αναπτύσσανε τις επιθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν 2:0, και στη συνέχεια αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να παίξουν άμυνα. Αυτό ήταν το λάθος τους: έχοντας δώσει τη μπάλα στους επισκέπτες, αμέσως δέχτηκαν 1 γκολ, και θα μπορούσαν να χάσουν και μερικά ακόμα.
Εντός έδρας, φυσικά, η ΑΠΟΕΛ θα παίξει με τον πρώτο αριθμό. Και ο πρώτος αγώνας έδειξε ότι η Ρόζενμποργκ δεν μπορεί να παίξει σε άμυνα, δεν ξέρει να αμύνεται αξιόπιστα χωρίς μπάλα. Μια παρόμοια ιστορία ήταν στον προηγούμενο γύρο, όταν οι Νορβηγοί έπαιζαν με τη Νορκόπινγκ. Ακριβώς ίδια. Εντός έδρας κέρδιζαν 3:0, πήγαν πίσω και έχασαν (3:1). Εκτός έδρας έχασαν 3:2. Νομίζω ότι η ιστορία θα επαναληφθεί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πειρασμό να παίξουν σε άμυνα 0:0, αλλά εάν χάσουν, τότε θα καούν.
Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει καμία διαφορά στην τάξη των ομάδων, ενώ ο παράγοντας της έδρας στα πρώτα στάδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Η ΑΠΟΕΛ έχασε μόνο 7 από τα τελευταία 26 εντός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, και οι ήττες ήταν κατά κύριο λόγο από τους γίγαντες: Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ, Τσέλσι και Πόρτο. Φυσικά, η Ρόζενμποργκ δεν είναι ομάδα-γίγαντας, ως εκ τούτου, είναι απίθανο να συμπληρώσει αυτή τη σοβαρή παρέα. Μην ξεχάσουμε και τη ζέστη: στη Λευκωσία τώρα έχει καύσωνα έως και 40 βαθμούς Κελσίου στη σκιά. Οι Νορβηγοί απλά θα λιώσουν κάτω από τον ήλιο, δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.
Βασικά γι’ αυτό η Κύπρος είναι παραδοσιακά ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για τους Νορβηγούς. Οι εκπρόσωποι της Νορβηγίας τρεις φορές έχουν έρθει στο νησί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, και τους τρεις αγώνες έχασαν με συνολικό σκορ 2:10. Ειδικότερα, το 2011 η Ρόζενμποργκ έχασε από τη Λάρνακα 2:1.
Αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν χρειάζονται να κερδίσουν. Έχουν νικήσει εντός έδρας, οπότε εκτός έδρας θα βολευτούν και με ισοπαλία.
Με λίγα λόγια, δεν πιστεύω στη νίκη της Ρόζενμποργκ. Έτσι λοιπόν, η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της γηπεδούχος με χάντικαπ 0.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
-
Ο Μοράτα ετοιμάζει τη χαριστική βολή στη Γιουβέντους
Ο Άλβαρο Μοράτα ίσως ήταν η...
-
Το Royal Shrovetide Football είναι αγώνας ποδοσφαίρου με κανόνες wrestling
Ένα ετήσιο παιχνίδι με 3.000 παίκτες...
-
Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι το μήλο που θα ξεπεράσει τη μηλιά
Ο Ηλίας Κουτσουπιάς δεν είναι απλά...
-
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Ολυμπιακός – Άρης
Το Stoiximan.gr, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού,...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
- TheBetSchool (6,268)
- Αναλύσεις (6,761)
- Αξίζει να το δεις (55)
- Επιτυχίες (7)
- Κουπόνια (772)
- Επίκουρος Καθηγητής (34)
- Καθηγητής (53)
- Λέκτορας (70)
- Μαθηματικός (58)
- Πρύτανης (43)
- Νέα Ελληνικών Ομάδων (45)
- Νέα Κυπριακών Ομάδων (84)
- Σκληροπυρηνικοί Οπαδοί (22)