The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ανζέ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Angers-PSG-14.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Σταντ Ζαν Μπουέν

Στο πλαίσιο του 33ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Ανζέ εντός έδρας της θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, παίκτες από το Παρίσι, ξεκάθαρο φαβορί, πολύ λογική επιλογή, δεδομένου του γεγονότος ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη αποκλειστεί από το Champions League και στο βαθμολογικού πίνακα του ελίτ γαλλικού πρωταθλήματος η νυν πρωταθλήτρια βρίσκεται μόνο στη δεύτερη θέση.

Ανζέ

Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στους πέντε τελευταίους αγώνες σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Ναντ και Μονακό, και οι νίκες συνέβησαν στους αγώνες ενάντια Γκινγκάμπ και Μπορντό. Στον πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η Ανζέ μετά από 32 γύρους τοποθετείται στην 12η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 39 πόντοι.

Παρί Σεν Ζερμέν

Με τη σειρά της η ΠΣΖ στους πέντε τελευταίους αγώνες μόνο νικούσε, οι «κόκκινο-μπλε» έχουν επιτύχει νίκες πάνω στη Λοριάν, Λυών, Μοναχό, Αβράνς και Γκινγκάμπ. Στην κατάταξη πρωταθλήματος η ΠΣΖ προς στιγμήν είναι μόνο δεύτερη, τρεις μονάδες πίσω από την κορυφαία Μονακό. Εκτός έδρας οι Παριζιάνους σε 15 αγώνες του γαλλικό πρωτάθλημα σημείωσαν 11 νίκες και τέσσερις ήττες, είναι ο καλύτερος εκτός έδρας δείχτης στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκτός έδρας η ΠΣΖ έχασε μόνο μια φορά: με σκορ 1:6 από την Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ, χάνοντας στο σύνολο των παιχνιδιών από την Μπάρτσα στο Champions League, είναι αποφασισμένη να κάνει χατ-τρικ από τα εγχώρια τρόπαια, δηλαδή οι Παριζιάνοι πάνε επίσκεψη στην Ανζέ αποκλειστικά για τη νίκη. Στο πλαίσιο αυτό το στοίχημα στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους σε αυτό το ζευγάρι των ομάδων φαίνεται αρκετά λογικό, η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ανζέ είναι δυνατόν να είναι σίγουρη. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *