The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αίγυπτος εναντίον Ουρουγουάη

Egypt-Uruguay-15.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Γεκατερίνμπουργκ

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο όμιλο Α θα συναντηθούν εθνικές Αιγύπτου και Ουρουγουάης. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 15/06/2018 στις 3:00 μ.μ.

Αίγυπτος

Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη βοήθεια του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε εκπληκτική σεζόν. Ωστόσο, το τραύμα στο τελικό του Champions League τον έριξε κάτω, και γι’ αυτό το λόγο η Αίγυπτος στα τελευταία παιχνίδια έχασε από το Βέλγιο (3:0) και έπαιξε ισοπαλία με την Κολομβία (0:0) και το Κουβέιτ (1:1).

Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη ομάδα πέρασε χωρίς προβλήματα στο τελικό στάδιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από τη δεύτερη θέση των προκριματικών της Νότιας Αμερικής. Στα τελευταία φιλικά παιχνίδια οι Ουρουγουανοί έδειξαν τον εαυτό τους με πολύ σιγουριά, νικώντας το Ουζμπεκιστάν (3:0), την Ουαλία (0:1) και τη Τσεχία (2:0).

Πρόβλεψη

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πρέπει σε συντομότερο χρονικό διάστημα να χτίσει το παιχνίδι γύρω από το Σαλάχ, που αποτελεί το κύριο όπλο στη σύνθεση της ομάδας του. Την ίδια στιγμή, ο Μοχάμεντ ενδέχεται να μην ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό. Έτσι, να μην βασιζόμαστε στο «ίσως» και να κινδυνεύουμε με το στοίχημα στην Αίγυπτο. Πρόβλεψη για τον αγώνα Αίγυπτος – Ουρουγουάη: νίκη της Ουρουγουάης με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *