The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ajax-ManchesterUnited-24.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Τελικός

Τετάρτη, 24 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φρεντς Αρένα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδόν με τη δεύτερη σύνθεση ήταν στη θέση να νικήσει στον τελευταίο γύρο της Premier League εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Ο Μουρίνιο κατάφερε και να ευχαριστήσει τους οπαδούς του και να φυλάξει τη βάση για τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν. Την ερχόμενη Τετάρτη στη Σουηδία θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του δεύτερου πιο σημαντικού τουρνουά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εναντίον Άγιαξ από το Άμστερνταμ.

Δεν είναι πρωταθλητές

Η Άγιαξ δεν κατάφερε να κερδίσει στην Eredivisie αυτή τη σεζόν. Η Φέγενορντ είχε προβάδισμα μόνο ένα βαθμό από την Άμστερνταμ. Κρίμα, αλλά μπροστά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ σημαντικό αγώνα, για την Άγιαξ, η οποία εδώ και καιρό στερείται το πρώην μεγαλείο της, η νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στον κύκλο των εκλεκτών, η νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ είναι απαραίτητη. Η ομάδα χρειάζεται το τρόπαιο, αλλά όχι λιγότερο οι «διάβολοι» χρειάζονται να συμμετάσχουν στην επόμενη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε καν για ένα στρογγυλό ποσό των χρημάτων, αλλά για λόγους γοήτρου, γιατί χωρίς τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εφικτό να επιστρέψει το αληθινό μεγαλείο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αυτή η ομάδα ξέρει καλά να παίξει εκτός έδρας και αυτή η δεξιότητα πρέπει να βοηθήσει τους «διάβολους» την ερχόμενη Τετάρτη.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλη τη σεζόν έπαιζε «πάτο», οπότε είναι απίθανο αυτή η ομάδα να αλλάξει την τακτική της στην τελική αναμέτρηση. Περίπου το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την Άγιαξ, η οποία στους καλύτερους της αγώνες ήταν καλή στην άμυνα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο under έχει νόημα, επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το τρόπαιο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει + under 3,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *