The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Σλοβακία – Σκωτία στις 11/10/2016, 9:45 μ.μ.

slovakia-scotland-11-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Οι Σλοβάκοι το περασμένο Σάββατο έχασαν το δεύτερο αγώνα στη σειρά στο τρέχον προκριματικό τουρνουά, αυτή τη φορά από τους Σλοβένους και σημαντικά χειροτέρεψαν την κατάστασή τους στην κατάταξη. Ο μελλοντικός αντίπαλος των Σλοβάκων δεν θα είναι κάποιος, αλλά μια καθόλου αδύναμη εθνική Σκωτίας, η οποία έχει επίσης την επιθυμία να μπει στον τελικό του Παγκόσμιου Φόρουμ. Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σε αυτήν την αγωνιστική ημέρα.

Μετά το Euro

Μόνο η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα αφήσει στους Σλοβάκους τις πιθανότητες για τη θέση στη δυάδα των ισχυρότερων στον προκριματικό όμιλο. Μετά τους δύο πρώτους γύρους στο ενεργητικό της ομάδας του Kozak είναι μηδέν βαθμούς με ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δέχτηκαν γκολ στο τέλος του αγώνα ενάντια στους Άγγλους από Lallana, δεν κατάφεραν να κρατήσουν 0:0 με τη Σλοβενία ​​με γενικώς ίσιο αγώνα. Τώρα δεν θα μπορέσουν να μείνουν στην άμυνα, οι Σλοβάκοι πρέπει να πάνε μπροστά και να σκοράρουν γκολ.

Η εθνική Σκωτίας εδώ και πολύ καιρό δεν προκαλεί αίσθηση στη διεθνή σκηνή, αλλά μερικές φορές αυτή η ομάδα εκπλήσσει με την ποιότητα του ποδοσφαίρου της και τα αποτελέσματα. Στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά οι Σκωτσέζοι έπαιξαν δύο παιχνίδια, στα οποία έχουν αποκτήσει εκτός έδρας νίκη επί της εθνικής ομάδας της Μάλτας με σκορ 5:1, και, επίσης, έπαιξαν εντός έδρας ισοπαλία με τους Λιθουανούς 1:1. Μετά από δύο γύρους στο ενεργητικό των Βρετανών είναι τέσσερις βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου F.

Πρόβλεψη Οι Σλοβάκοι πρέπει να βγουν για το επερχόμενο παιχνίδι όπως για την τελευταία και αποφασιστική μάχη. Να παλέψουν για την πρώτη θέση με τους Βρετανούς, έχοντας μια εντός έδρας ήττα από τα “Λιοντάρια”, θα είναι απίστευτα δύσκολο, ενώ να προσπαθήσουν να το κάνουν με τους Σκωτσέζους και Σλοβένους είναι εντελώς στη δύναμή τους, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν την Τρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Σλοβακίας με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,49).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *