The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Μονακό 17/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Villarreal-Monaco-17.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο στάδιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία της ισπανικής Βιγιαρεάλ και της γαλλικής Μονακό. Για τους Ίβηρες ο επερχόμενος αγώνας κατά των Monegasques θα είναι ο πρώτος επίσημος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προλάβει να περάσουν έναν γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και εκτός απ’ αυτό έχουν παίξει τον πρώτο γύρο στη γαλλική Λιγκ 1.

Η Βιγιαρεάλ προετοιμαζόταν για τους επερχόμενους αγώνες εναντίον της Μονακό, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Yellow Submarine έπαιξε επτά φιλικά παιχνίδια, όπου σημείωσε μόνο μία νίκη στην ομάδα Gimnastic Tarragona. Εκτός από αυτή τη νίκη η Βιγιαρεάλ έπαιξε ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ Μπράγκα, καθώς και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από την Πόρτο, Ντεπορτίβο και Leganés το “υποβρύχιο” έχασε. Στη περίοδο εκτός εποχής από την ομάδα έφυγαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες, στην θέση τους ήρθε η αντικατάσταση, αλλά οι νεοφερμένοι χρειάζονται χρόνο για να εγκλιματιστούν και να συμπαίξουν εντός ομάδας.

Με τη σειρά της η Μονακό κατά την πρόκριση του Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε από το τουρνουά την τουρκική Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι, που διεξήχθη στη Κωνσταντινούπολη, τα «καναρίνια» ήταν ισχυρότερα, νικώντας τον αντίπαλο 2:1, και στο δεύτερο παιχνίδι οι Monegasques πήραν εκδίκηση 3:1. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας της νέας σεζόν η Μονακό εντός έδρας της φιλοξενούσε τη Guingamp και έπαιξε ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ δεν είναι εντυπωσιακή προς το παρόν στους φιλικούς αγώνες, ενώ η Μονακό έχει μόνιμη αγωνιστική πρακτική. Οι φιλοδοξίες των “ερυθρόλευκων” είναι μεγάλες, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι παίκτες του Leonard Zhardima ταξιδέψουν στην Ισπανία για τους βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *