The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκρέμιο – Σάο Πάολο στις 24/7/2016 στις 22:00

Gremio-SaoPaulo-24.07

Τουρνουά: Σέριε A Βραζιλίας

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Σέριε A Βραζιλίας η τρίτη ομάδα της Λιγκ Γκρέμιο θα φιλοξενεί εντός έδρας της το μεσαίο του πρωταθλήματος τη Σάο Πάολο, η οποία με τη σειρά της έχει μια καλή ευκαιρία στους επόμενους γύρους να βελτιώσει δραματικά τη βαθμολογία της. Αυτή τη σεζόν οι μελλοντικοί ανταγωνιστές δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, και το 2015 η Σάο Πάολο δύο φορές νίκησε τους “αθάνατους”, όσο εκτός τόσο και εντός έδρας τους. Ήρθε η ώρα για τους παίκτες της Γκρέμιο να πάρουν εκδίκηση;

Πέντε μονάδες διαφορά από τον ηγέτη

Η Γκρέμιο στη 15η αγωνιστική της Σέριε A Βραζιλίας ξαφνικά έχασε εκτός έδρας από τη Σπορτ Ρεσίφε με σκορ 2:4, κι έτσι έχει περιπλέξει σημαντικά τη ζωή της, αφού η Παλμέιρας, η οποία ηγείται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, στην ίδια 15η αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας νίκη επί της κρίσιμης Ιντερνασιονάλ. Τώρα οι “αθάνατοι” είναι πίσω από τα “γουρούνια” πέντε μονάδες. Από την Κορίνθιανς, δεύτερη ομάδα της Σέριε A, η «τρικολόρ» απέχει δύο μονάδες.

Η ενδεκάδα του Edgardo Bauza έχει κάπως τσαλακωμένη την τρέχουσα σεζόν. Στο Κύπελλο Λιμπερταδόρες η Σάο Πάολο έφτασε στα ημιτελικά, αλλά έχασε από την Κολομβιανή Ατλέτικο Νασιονάλ, τόσο εκτός έδρας όσο και εντός. Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας μετά από 15 γύρους έχει μόνο 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για να μπει στην τετράδα των ισχυρότερων, αλλά πρέπει να σοβαρέψει από τώρα.

Πρόβλεψη

Μετά την ήττα από τη Σπορτ στο επερχόμενο παιχνίδι η Γκρέμιο θα ικανοποιηθεί μόνο με νίκη. Ειδικά επειδή ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Olimpico Monumental», όπου οι “αθάνατοι” ιστορικά παίζουν καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκρέμιο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *