The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λάτσιο – Φιορεντίνα στις 15/05/2016

Лацио-Фиорентина-15.05

Στον τελευταίο γύρο της Serie A θα παιχτεί ο αγώνας μεταξύ Ρώμης και Φλωρεντίας. Αυτός ο αγώνας στην πραγματικότητα δεν επηρεάζει και τίποτα, αλλά ο παράγοντας εντός έδρας του και καλή φόρμα των Ρωμαίων με κάνει να σκεφτώ να διαλέξω τους γηπεδούχους με χάντικαπ (0) με απόδοση 1,81.

Η Φιορεντίνα έχει προ πολλού τελειώσει το πρωτάθλημα. Εντός έδρας της η Φίο κάπως μαζεύει τους πόντους, αλλά εκτός έδρας η στατιστική φέρνει φρίκη. Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η «βιόλα» κατάφερε να πάρει μόνο 2 πόντους: ήταν ισοπαλία με την Κιέβο (0-0) και Φροζινόνε (0-0). Το υπόλοιπο των αγώνων έληξε με ήττα από την Ουντινέζε (1-2), Έμπολι (0-2), Ρόμα (4-1). Έβαλε μόνο 2 γκολ και έχασε 8. Αν πάρουμε όλα τα εκτός έδρας στατιστικά, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία: από 18 παιχνίδια – 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και ήττες. Η διαφορά τερμάτων 22-24. Στην αρχή της σεζόν ή ακόμα και στο πρώτο μισό της σεζόν η Φίο ήταν διαφορετική. Φαίνεται ότι η ομάδα απλά σταμάτησε να παίζει, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League, ενώ είχε την ευκαιρία να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Φιορεντίνα ήταν στην πρώτη θέση πριν το χειμερινό διάλειμμα.

Η Λάτσιο στο τέλος της σεζόν άρχισε να παίζει όπως πριν. Ο σύλλογος άρχισε να παίρνει πόντους σε κάθε αγώνα και ήδη έχει εδραιωθεί κάτω από την περιοχή του Europa League, η οποία δεν περιμένει τους οπαδούς. Πάρα πολύ έχασαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Την ενοχή τους προσπαθούν να εξαγοράσουν οι παίκτες χωρίς να περιμένουν το τέλος της σεζόν. Στα 5 τελευταία παιχνίδια η Λάτσιο σκόραρε 9 πόντους. Νίκησαν την Κάρπι (3-1), Ίντερ (2-0), Έμπολι (2-0). Ηττήθηκαν από τη Σαμπντόρια (2-1) και Γιουβέντους (3-0).

Προσωπικές συναντήσεις λένε πολλά. Στους 16 αγώνες στο Stadio Olimpico η Φίο κατάφερε να πάρει 3 πόντους μόνο 3 φορές. Στις 10 περιπτώσεις η Λάτσιο πήρε το δικό της. Υποθέτω ότι η Λάτσιο, στο φόντο των νικών και καλής ανάκαμψης στο παιχνίδι, μπορεί να τελειώσει τη σεζόν αν και χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα, όμως, με μια νότα αισιοδοξίας. Η βιολέτα βασικά δεν θέλει τίποτα και δεν έχει κάτι για να αγωνιστεί. Αυτά τα στατιστικά της ομάδας μας λέει ότι η ομάδα δεν έχει κίνητρο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *