The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκρέμιο – Φιγκεϊρένσε στις 10/7/2016 στις 17:00

Gremio-Figueirense-10.07

Στο 14ο γύρο της Βραζιλιάνικης Serie A θα πραγματοποιηθούν μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση ενός από τους ηγέτες αυτής της σεζόν Γκρέμιο και ομάδας, η οποία με όλες τις δυνάμεις προσπαθεί να πιαστεί απ’ τη θέση στην ελίτ ντιβιζιόν, της Φιγκεϊρένσε.

Γκρέμιο

Στους τελευταίους δύο αγώνες η ομάδα του Roger Machado κέρδισε τους σημαντικότερους έξι βαθμούς, νικώντας σε εκείνα τα παιχνίδια όχι κάποιον, αλλά τη Σάντος και Ιντερνασιονάλ, τους αιώνιους εχθρούς της από την Ίντερ οι “αθάνατοι” νίκησαν εκτός έδρας με σκορ 1:0. Μετά από 13 αγωνιστικές στη Serie A της Βραζιλίας η Γκρέμιο μετράει 24 πόντους και την τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Στο δικό της “Olimpico Monumental” η “τρικολόρ” έπαιξε έξι παιχνίδια, στα οποία σκόραρε πέντε νίκες και μία ήττα.

Φιγκεϊρένσε

Η “Συκιά”, όπως επίσης ονομάζεται η Φιγκεϊρένσε, είναι αρκετά μέτριος σύλλογος και δεν πιάνει αστέρια από τον ουρανό. Ο κύριος στόχος για τη σεζόν για την ομάδα του Hudson Coutinho είναι να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Επί του παρόντος η ομάδα από την Florianopolis έχει στο ενεργητικό της 15 πόντους και καταλαμβάνει την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Serie A, απέχοντας μόνο μία μονάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Γκρέμιο νίκησε τη Σάντος και Ιντερνασιονάλ μάλλον όχι για να χάσει πόντους στο ματς με αουτσάιντερ του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Επιπλέον, το επερχόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο μητρικό για τους “αθάνατους” στάδιο, όπου οι «τρικολόρ» έχουν το 83% των νικών στη σεζόν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, εάν στην έδρα της η Φιγκεϊρένσε φέρνει κάποιο κίνδυνο στους αντιπάλους, εκτός έδρας η ενδεκάδα του Coutinho φαίνεται ανίσχυρη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Γκρέμιο με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *