The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

atleticomadrid-realmadrid-19-11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Το ερχόμενο Σάββατο μας περιμένει άφθονος αριθμός ενδιαφερόντων αγώνων στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Η Πριμέρα Ντιβισιόν δεν πάει πίσω από την Μπουντεσλίγκα και την Premier League, και μας κάνει χαρούμενους με ένα σούπερ αγώνα. Η Ατλέτικο στο Καλδερόν θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά την ηγετική θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες, δηλαδή, οι «στρωματάδες» είναι μικρό φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι. Με αυτή τη στάση των «παντογνωστών» μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το ισχυρότερο ρόστερ των “ζαχαρωτών” και τα αυξημένα κίνητρά τους στους αγώνες της Πριμέρας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των “στρωματάδων” είναι 21 βαθμοί και η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έξι μονάδες μπροστά είναι η Ατλέτικο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τέσσερις – από την Μπαρτσελόνα.

Μόνο νίκες

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης μόνο κέρδιζε: 6:1 πάνω στην Μπέτις, 2:1 πάνω στην Ατλέτικο, 4:1 πάνω στη Λα Κορούνια και 3:0 πάνω στη  Λεγάνες. Τα αποτελέσματα αυτά επιτρέπουν στους “βασιλιάδες” να είναι ηγέτες στη βαθμολογία της Πριμέρας, έχοντας στο ενεργητικό τους 27 βαθμούς. Εκτός έδρας, στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, τα «ζαχαρωτά» έχουν παίξει πέντε παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο παίζει πολύ καλά εντός έδρας, μόνο που και η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας αυτή τη σεζόν δεν έχει χάσει ακόμα, και, προφανώς, δεν πρόκειται να το κάνει το επερχόμενο Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Η Ρεάλ δε θα χάσει με απόδοση 1,61.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *