The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Ίντερ

roma-inter-02-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Κεντρικός αγώνας του έβδομου γύρου της ιταλικής Σέριε A θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμας και Ίντερ. Οι Ρωμαίοι δεν φαινόταν τέλεια στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια και έχασαν μεγάλο αριθμό πόντων. Με τη σειρά της απ’ αυτό επωφελήθηκε η Ίντερ Μιλάνου, η οποία έχει ήδη ξεπεράσει στη βαθμολογία τους Ρωμαίους “λύκους” κατά μία μονάδα και πήρε τη θέση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δε μπορεί προς το παρόν να καθορίσει το παιχνίδι της ομάδας εκτός έδρας. Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η Ρόμα δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά, ανεξάρτητα από το τουρνουά. Παράλληλα η εντός έδρας στατιστική των Ρωμαίων είναι αντίθετη. Η μοναδική ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο συνέβη στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα υπόλοιπα μόνο νίκες: επί της Σαμπντόριας, Ουντινέζε και Κροτόνε στο πλαίσιο της Σέριε A, καθώς και ήττα της ρουμανικής Άστρας 4:0 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League.

Με τη σειρά της η Ίντερ προκάλεσε αίσθηση στο ματς με την Γιουβέντους, καταφέρνοντας να νικήσει τη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας με σκορ 2:1. Μετά από αυτό η ομάδα του De Boer εκτός έδρας πανεύκολα νίκησε την Έμπολι στην κρίση. Στο τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας οι Milanese εντός έδρας τους απέτυχαν να νικήσουν την ισχυρή Μπολόνια, ενώ στο πλαίσιο του Europa League έχασαν εκτός έδρας από τη Σπάρτα Πράγας με σκορ 1:3.

Πρόβλεψη

Στο ματς του Europa League η Ίντερ δεν είχε τη βασική σύνθεση, αλλά και η Ρόμα στον αγώνα κόντρα στην Άστρα χρησιμοποιούσε μόνο λίγους βασικούς παίκτες, οπότε μεταξύ των ομάδων σε αυτό το θέμα βασιλεύει ισοτιμία. Η Ίντερ δεν ακτινοβολεί σταθερότητα αυτή τη στιγμή, σε ορισμένα παιχνίδια καταφέρνει να προκαλέσει αίσθηση, αλλά με την Μπολόνια π.χ. οι Milanese δεν έδειξαν σούπερ παιχνίδι, ενώ η Ρόμα, αντίθετα, στο δικό της Ολυμπιακό Στάδιο είναι η ίδια η σταθερότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Ρόμας σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *