The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κασίμπασα εναντίον Φενέρμπαχτσε

kasimpasa-fenerbahce-19-09

Σούπερ Λιγκ Τουρκίας

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, 8:00 μ.μ.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου στις 08:00 μ.μ. στην Κωνσταντινούπολη η Κασίμπασα στο γήπεδο “Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν” θα φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στον αγώνα του τέταρτου γύρο του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η Κασίμπασα είχε ένα κακό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν. Μετά από δύο μαγευτικές νίκες στο φίνις της τελευταίας σεζόν 7:0 επί της Μέρσιν και 6:0 επί της Τραμπζονσπόρ, η έναρξη του πρωταθλήματος υποσχόταν να είναι συναρπαστική. Αλλά στο τέλος η Κασίμπασα σε τρεις γύρους ήταν σε θέση να σκοράρει μόνο 1 πόντο, παίζοντας ισοπαλία με την Αντάνασπορ 1:1 και χάνοντας δύο παιχνίδια εκτός έδρας από τη Τραμπζονσπόρ 0:2 και Μπασάκσεχιρ 1:3, δείχνοντας θαμπό και χωρίς δόντια ποδόσφαιρο στην επίθεση και όχι πολύ αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα.

Η Φενέρμπαχτσε επίσης ανεπιτυχώς παίζει στην έναρξη της σεζόν, το τουρκικό Γκραντ και πάλι δεν μπόρεσε να περάσει τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τη γαλλική Μονακό στο σύνολο των δύο ματς. Και στο Europa League την περασμένη Πέμπτη μόνο με θαύμα πήρε την ισοπαλία στον αγώνα με τη Ζαριά εκτός έδρας, σκοράροντας γκολ στο τελευταίο λεπτό και έπαιξε 1:1. Στην πρωτάθλημα Τουρκίας η ομάδα του Dick Advocaat πήρε στα τρία παιχνίδια ένα βαθμό και σήμερα κατέχει την ταπεινωτική για τον εαυτό της 16η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Κασίμπασα στις εφτά τελευταίες συναντήσεις με συνολικό σκορ 17-7. Νομίζω ότι είναι καιρός για το τουρκικό Grandee να κερδίσει στο πρωτάθλημα, και η ισοπαλία στην Οδησσό θα μπορούσε να ταρακουνήσει την ομάδα. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Φενέρμπαχτσε με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *