The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ισραήλ – Ιταλία στις 5/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Israel-Italy-05.09

Η εθνική του Ισραήλ απέτυχε να φτάσει στον τελικό του Euro 2016, επειδή στον προκριματικό όμιλο πήρε μόνο την τέταρτη θέση. Οι Ισραηλινοί δεν κέρδισαν ούτε τους μισούς από τους αγώνες τους.

Μετά από τα αποτυχημένα προκριματικά η εθνική του Ισραήλ πραγματοποίησε δύο φιλικούς αγώνες, στους οποίους έχασε από την Κροατία 0:2 και Σερβία 1:3.

Η ομάδα του Elisha Levi είναι πολύ μακριά από το καλύτερο της ποδόσφαιρο. Η κύρια απειλή για την εστία του αντιπάλου είναι ο επιθετικός Tomer Hemed από τον αγγλικό σύλλογο Μπράιτον, ο οποίος σκόραρε 11 γκολ σε 19 αγώνες.

Ενώ η εθνική Ιταλίας είχε επιτυχής εμφάνιση στο Euro 2016. Χωρίς ιδιαίτερα αστέρια, αλλά με λίγο πολύ συνεκτικό παιχνίδι, αξιόπιστη άμυνα και επίθεση, που έπληξε με τις ενέργειές στις θέσεις, προκρίθηκε από τον όμιλο από την πρώτη θέση, και στη συνέχεια έφτασε στα προημιτελικά, όπου σε δύσκολο αγώνα έχασε από τους Γερμανούς στην διαδικασία των πέναλτι. Επιπλέον, πριν από αυτό με αυτοπεποίθηση νίκησε την εθνική Ισπανίας με σκορ 2:0.

Η εθνική του Ισραήλ έχει δηλώσει την εξής σύνθεση για το παιχνίδι:

Harush, Kleiman, Goresh, Tzedek, Gershon, Das, Β Μπιτόν, Ophir, Tibi, Nath, Zahavi, Ν Μπιτόν, Kehat, Eynbinder, Golasa, Ieyni, Σαΐφ, Atsili, Kayyal, Mughrabi, Dabbur, Ben Haim ΙΙ, Chemed.

Η εθνική Ιταλίας έχει δηλώσει την εξής σύνθεση για το παιχνίδι:

Μπουφόν, Donnarumma, Marchetti, Κιελίνι, Barzagli, Mattia De Sciglio, Astori, Romagnoli, Ogbonna, Ρουγκάνι, Bonucci, Bernardeski, De Rossi, Φλωρέντσι, Bonaventure, Montolivo, Παρόλο, Verratti, Candreva, Belotti, Έντερ, Gabbiadini, Pavoletti, Πέλλα, Ιμμόμπιλε.

Δεν είναι μυστικό βέβαια, ότι η μάχη για την πρώτη θέση θα πραγματοποιηθεί προφανώς μεταξύ της Ιταλίας και της Ισπανίας. Στον όμιλο επίσης είναι η Αλβανία, το Λιχτενστάιν και η Μακεδονία.

Οι εθνικές Ισραήλ και Ιταλίας συναντήθηκαν τελευταία φορά τον προηγούμενο αιώνα. Ήταν επίσημοι αγώνες παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

12.06.70 Παγκόσμιο Κύπελλο Ιταλία – Ισραήλ 0:0

04.11.61 Παγκόσμιο Κύπελλο Ιταλία – Ισραήλ 6:0

15.10.61 Παγκόσμιο Κύπελλο Ισραήλ – Ιταλία 2:4.

Σίγουρα ήταν πολύ παλιά, αλλά η Ιταλία και τώρα είναι ένα κεφάλι ισχυρότερη από τον αντίπαλο, έτσι ώστε στον αγώνα εναντίον του Ισραήλ η ενδεκάδα του Giampiero Ventura δεν έχει σκοπό να χάνει πόντους. Όπως και να ‘χει 100% πρόκριση παρέχει μόνο η πρώτη θέση, θα πρέπει να αγωνιστούν για εκείνη με τους Ισπανούς, έτσι ώστε απαγορεύεται να χάσουν στο εναρκτήριο αγώνα εναντίον του Ισραήλ. Πρόβλεψη: νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *