The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν

Monaco-PSG-28.08

28 Αυγ – Λιγκ 1 Γαλλίας, 9:45 μ.μ.

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση Μονακό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, η Μονακό έχει καταφέρει να παίξει ένα προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ  και να φτάσει στη φάση των ομίλων του τουρνουά, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται, έχει ξεχάσει να χάνει και προσπαθεί μόνο να κερδίζει.

Ευκαιρία για την Μονακό

Οι Monegasques έχουν παίξει δύο γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, κέρδισαν εκτός έδρας τη Ναντ και έπαιξαν ισοπαλία στο “Λούης δεύτερος” με τη Γκινγκάμπ 2:2. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των “ερυθρόλευκων” είναι τέσσερις βαθμοί και έτσι μοιράζονται τις 4-6 θέσεις με Τουλούζη και Γκινγκάμπ. Εκτός από τις παραστάσεις στη Λιγκ 1, η Μονακό κατά την πρόκριση του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αποκλείσει από το τουρνουά την ισπανική Βιγιαρεάλ και εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τέταρτος επίσημος αγώνας

Η ΠΣΖ τη φετινή σεζόν έχει ήδη καταφέρει να πάρει το Super Cup της Γαλλίας, νικώντας τη Ολιμπίκ Λυών με σκορ 4:1. Επιπλέον, οι Παριζιάνοι έχουν νικήσει τη Μπαστιά στην Λιγκ 1 με σκορ 1:0, και τη Μετς με σκορ 3:0. Εκτός από την ΠΣΖ στους δύο πρώτους γύρους το 100% των βαθμών έχουν καταφέρει να κερδίσουν Ολιμπίκ Λυών και Νίκαια. Αυτές οι τρεις ομάδες καταλαμβάνουν τις ηγετικές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Πρόβλεψη

Αν η ΠΣΖ στην επερχόμενη συνάντηση νικήσει, τότε στην έναρξη της σεζόν κιόλας θα μπορέσουμε να πούμε ότι και πάλι στη Γαλλία δεν αναμένεται ίντριγκα. Οι “κόκκινο-μπλε” πήραν τη συντριπτική νίκη επί της Λυών, δείχνοντας σε όλους το αληθινό τους  επίπεδό, τώρα είναι η σειρά της Μονακό; Η ενδεκάδα της Μονακό έπαιξε ωραία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, βελτίωσε το ηθικό της και τώρα θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει την ισχυρότερη ομάδα της χώρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *