The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανία – Βόρεια Ιρλανδία στις 11/10/2016, 9:45 μ.μ.

germany-northernireland-11-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Στον τρίτο γύρο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική ομάδα της Γερμανίας, η νυν πρωταθλήτρια του κόσμου, εντός έδρας της θα φιλοξενεί όχι και πολύ ευχάριστο αντίπαλο – την εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η “γερμανική μηχανή” και πάλι δε θα έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά το αποτέλεσμα, το μόνο ερώτημα είναι πόσα γκολ θα σημειωθούν στην πύλη της βρετανικής ομάδας.

Δεν χάνουν

Η εθνική Γερμανίας όχι μόνο κερδίζει τους αντιπάλους της στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και δεν χάνει γκολ σ’ αυτές τις συναντήσεις. Το περασμένο Σάββατο οι Γερμανοί χωρίς δυσκολίες έχουν νικήσει τους ισχυρούς Τσέχους με το σκορ 3:0. Πριν από αυτό η εθνική Γερμανίας στον πρώτο γύρο του προκριματικού τουρνουά εκτός έδρας νίκησε την εθνική Νορβηγίας επίσης με αποτέλεσμα 3:0. Ως εκ τούτου, πριν από το επερχόμενο αγώνα στο ενεργητικό των Γερμανών είναι έξι βαθμοί και η πρώτη θέση στον όμιλο C.

Αμύνονται αρκετά καλά

Η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για την ικανότητά της να αμύνεται και να πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τα λάθη του αντιπάλου. Στο επερχόμενο παιχνίδι μόνη επιλογή για να πάρει βαθμούς στη Γερμανία είναι καλά διαμορφωμένο παιχνίδι στην άμυνα. Στον πρώτο γύρο του προκριματικού τουρνουά οι Βρετανοί έπαιξαν ισοπαλία εναντίον της Τσεχίας 0:0, ενώ στο δεύτερο γύρο η εθνική Βόρειας Ιρλανδίας κέρδισε την ομάδα του Σαν Μαρίνο με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη Η εθνική Γερμανίας έχει μία από τις καλύτερες άμυνες του κόσμου, αλλά και ο μελλοντικός της αντίπαλος, η εθνική Βόρειας Ιρλανδίας, είναι επίσης γνωστή για την άμυνά της. Σε έναν αγώνα των δύο ισχυρών αμυνών σχεδόν αδύνατο να δούμε μεγάλο αριθμό των γκολ, ιδίως υπό τον όρο, όταν οι παίκτες θα επιστρέψουν σύντομα στους συλλόγους τους, και τα παιδιά θα χρειαστούν ακόμα τις δυνάμεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: under 3.5 (απόδοση 1,46).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *