The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Μπάγερν – Μπορούσια 30/04/2016

Бавария-БоруссияМ-30.04

Στις 30 Απριλίου στο γήπεδο «Allianz Arena» στο Μόναχο η Μπάγερν, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής θα υποδεχτεί τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να εξασφαλίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος;

Μπάγερν

Πριν από αυτό το ματς η Μπάγερν βρίσκεται στην πρώτη θέση με 81 πόντους, και το προβάδισμα από το πλησιέστερο διώκτη έφθασε στις 7 μονάδες. Εάν οι γηπεδούχοι κερδίσουν, θα γίνουν πρόωρα πρωταθλητές της Γερμανίας, επειδή θα είναι απροσπέλαστοι. Και τότε θα μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους προηγούμενους 5 αγώνες της Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου ούτε μία φορά δεν έχασε τους πόντους. Στην τελευταία αγωνιστική στο Βερολίνο εκτός έδρας η ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε επί της Χέρτας 2:0. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν μετά το διάλειμμα, και οι συντάκτες τους ήταν ο Αρτούρο Βιντάλ (48ο λεπτό) και ο Ντιέγκο Κόστα (79ο λεπτό).

Όσο για την απόδοση, οι παίκτες του συλλόγου του Μονάχου κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιόδου έχουν σκοράρει 10 και δέχθηκε μόνο ένα γκολ. Ειδικός κίνδυνος στο σχήμα της Μπάγερν είναι επιθετικοί ο Robert Lewandowski (27 γκολ στη σεζόν) και ο Thomas Müller (19 γκολ).

Εντός έδρας της η Μπάγερν σπάνια χάνει πόντους. Έτσι, στα πέντε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, αποκλειστικά κέρδιζε.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η ομάδα από Μενχενγκλάντμπαχ μετά το 31ο γύρο βρίσκεται στην 5η θέση με 48 βαθμούς. Μόνο 1 μονάδα απέχει από την 4η θέση, η οποία επιτρέπει να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ως εκ τούτου η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να λάβει αυτό το δικαίωμα.

Στους προηγούμενους πέντε αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος η Μπορούσια σημείωσε τρεις ήττες και δύο νίκες. Στον προηγούμενο γύρο εντός έδρας δέχτηκε την Χοφενχάιμ και με μικρό πλεονέκτημα στο έδαφος και το παιχνίδι επικράτησε επί της φιλοξενούμενης 3:1.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν μπορεί να καυχηθεί την αποτελεσματικότητά της. Η διαφορά τερμάτων είναι 9-7. Μόνο σε ένα ματς η ομάδα έπαιξε στο μηδέν, και στα δύο δεν κατάφερε να σκοράρει καθόλου. Ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βραζιλιάνος Ραφφαέλ, στο λογαριασμό του οποίου είναι 13 γκολ στη σεζόν.

Εκτός έδρας ο σύλλογος της Μενχενγκλάντμπαχ αυτή τη σεζόν έχει άσχημη εμφάνιση. Στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια τα «πουλάρια» κατάφεραν να σημειώσουν μόνο ένα πόντο, παίζοντας ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ. Και η τελευταία εκτός έδρας νίκη χρονολογείται από το τέλος του Οκτωβρίου του 2015.

Στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα από τη Μενχενγκλάντμπαχ είναι πολύ δυσάρεστος αντίπαλος για την Μπάγερν. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις η Μπάγερν ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει, ενώ η Μπορούσια δύο φορές ήταν ισχυρότερη. Στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος εντός έδρας τους οι παίκτες του Andre Schubert επικράτησαν επί της Μπάγερν με σκορ 3:1.

Στοιχήματα των bookmakers

Οι Bookmakers θεωρούν φαβορί της συνάντηση, φυσικά, τους γηπεδούχους. Στοίχημα για τη νίκη τους προσφέρεται με απόδοση 1,36. Η επιτυχία των φιλοξενούμενων εκτιμάται με απόδοση 7,50. Σχεδόν βέβαιοι είναι οι bookmakers ότι τουλάχιστον 3 γκολ θα δούμε σε αυτή τη συνάντηση. Στο όβερ 2,5 προσφέρουν απόδοση 1,44.

Και οι δύο ομάδες θα έχουν πολλά κίνητρα, και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πόντους μία από την άλλη. Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου στο μεσοβδόμαδο έπαιξε εκτός έδρας τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι προφανές ότι μια μεγάλη προσπάθεια έχει δαπανηθεί, ενώ η Μπορούσια θα ξεκουραστεί, και θα έρχεται στον αγώνα σε πιο φρέσκια κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την κούραση των γηπεδούχων.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπάγερν – Μπορούσια Μ «Η φιλοξενούμενη δε θα χάσει»


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *