The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ουρουγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Уругвай-28.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.

Lusail Stadium

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Δευτέρα θα είναι η τελευταία μέρα που έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Αυτή τη φορά τη λίστα θα κλείσουν οι εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης. Ρονάλντο vs Λουίς Σουάρες – πόσες φορές συναντήθηκαν στο απόγειο της καριέρας τους στο El Clasico. Ποιος όμως θα είναι πιο δυνατός στην εθνική ομάδα, στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τους θρύλους; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην πρόγνωση για τον αγώνα στις 28 Νοεμβρίου 2022.

Η Πορτογαλία εξέπληξε με ασυνήθιστα θεαματικό ποδόσφαιρο

Οι «εκλεκτοί» υπό τον Ρονάλντο μπόρεσαν να κερδίσουν 2 ηπειρωτικούς τίτλους. Φυσικά, η νίκη στο Euro ξεχωρίζει, αλλά είναι επίσης τιμητικό να γίνουν οι πρώτοι κάτοχοι του Πρωταθλήματος Εθνών. Ο Κριστιάνο θέλει να ολοκληρώσει τη συλλογή κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά οι προηγούμενες προσπάθειες δεν ήταν οι πιο πειστικές. Και γενικά, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος δεν εντυπωσιάζουν εδώ και καιρό, παίζοντας αρκετά ρεαλιστικά. Πέρασαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μόνο μέσω των πλέι οφ, χάνοντας την 1η θέση στον προκριματικό τους όμιλο από τη Σερβία. Αλλά στο Κατάρ μπόρεσαν να ξεκινήσουν με νίκη και ο Ρονάλντο με γκολ. Ωστόσο, στο 3-1 με τη Γκάνα την άφησαν να σημειώσει 1 γκολ και στη συνέχεια ο Γουίλιαμς παραλίγο να τιμωρήσει τον τερματοφύλακα που χάζεψε.

Η Ουρουγουάη δεν έχει εκπλήξει ακόμα

Οι Charruas έρχονται στο πρώτο μεγάλο τουρνουά υπό τον Oscar Washington Tabares για εδώ και χρόνια. Μετά από ένα καταστροφικό κομμάτι στα τέλη του περασμένου έτους, αποχαιρέτησαν τον κύριο, καλώντας στη θέση του τον σχετικά άπειρο αλλά πολλά υποσχόμενο Ντιέγκο Αλόνσο. Δικαιολόγησε αυτή την εμπιστοσύνη κερδίζοντας τους εναπομείναντες προκριματικούς αγώνες. Αλλά ήδη στο ίδιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η εθνική ομάδα έπαιξε στον 1ο γύρο με το δικό της ρεαλιστικό στυλ. Με τους Valverde, Darwin Nunez, Luis Suarez (και στη συνέχεια Cavani) στο γήπεδο, όλα έληξαν όχι απλώς σε ισοπαλία χωρίς γκολ με τη Νότια Κορέα, οι ομάδες δεν πέτυχαν ποτέ το δοκάρι στόχο.

Προηγούμενοι αγώνες

Για πρώτη φορά οι ομάδες έπαιξαν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε η Ουρουγουάη αποδείχθηκε πιο δυνατή στους 16, όταν ο Καβάνι σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Η Πορτογαλία θεωρείται το φαβορί, αλλά δεν χρειάζεται πραγματικά νίκη. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι η Ουρουγουάη δεν θα χάσει (με απόδοση 1,909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *