The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Κύπελλο Ελλάδας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Τούμπας

Στην Ελλάδα η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Σε ό,τι αφορά τον τίτλο, δεν υπάρχει πια ίντριγκα – ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά το «χρυσό». Τώρα θέλει να κερδίσει και «διπλό», και στο κύπελλο μόλις ήρθε η ώρα για τον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Θα μείνει η ίντριγκα μετά το τελικό σφύριγμα; Οι δημοσιογράφοι ειδικά για τον ιστότοπο παρουσίασαν μια πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 21 Απριλίου 2022.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, αλλά είναι μόλις η 2η δύναμη στη χώρα

Οι «Δικέφαλοι Αετοί του Βορρά» το 2019 μπόρεσαν να κατακτήσουν επιτέλους τον τίτλο του πρωταθλήματος. Αλλά ήταν μιας φοράς επιτυχία, μετά την οποία το πνευματικό τέκνο του Ιβάν Σαββίδη έφυγε και πάλι λίγο στο παρασκήνιο. Τώρα είναι μια καλή ομάδα, η οποία κερδίζει βαθμούς σαφώς πιο αδύναμα από τον σημερινό της αντίπαλο, μεταξύ των συλλόγων υπάρχει διαφορά πάνω από 10 βαθμούς. Αλλά ταυτόχρονα, να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνονται αρκετά άξιοι στα παιχνίδια των πλέι οφ. Για παράδειγμα, οι Έλληνες είχαν καλή εμφάνιση στην κλήρωση του ντεμπούτου της Conference League, όπου οι αντίπαλοι στα πλέι οφ ήταν οι Μίντιλαντ, Γάνδη και Μαρσέιγ. Και στο κύπελλο στον τελευταίο γύρο νικήσαν έναν τόσο σοβαρό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει σε νέους τίτλους

Ο «Θρύλος» έχει ασυζήτητα ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει ήδη 46 μόνο τίτλους πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων το 2020 και το 2021. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα πάρουν ένα νέο σετ «χρυσών» μεταλλίων – έχει ήδη 70 βαθμούς στο ενεργητικό του, και αυτό το χάντικαπ δεν μπορεί να χαθεί, ειδικά από τη στιγμή που ο σύλλογος από τον Πειραιά δεν κάνει τόσα λάθη στην τρέχουσα κλήρωση. Στη διεθνή σκηνή η ομάδα, αν δεν απογοητεύει, τουλάχιστον, δεν «χτυπάει δυνατά». Το Champions League τελείωσε ήδη τον Αύγουστο: έχοντας περάσει τη Neftchi, οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τη Λουντογκόρετς, μετά από μερικές αποτελεσματικές ισοπαλίες και μια διαδικασία πέναλτι. Όμως στο Europa League κατάφεραν βγουν από τον όμιλο, μόνο τον Φεβρουάριο, στους 32, υπήρχε ένας δυνατός αντίπαλος, η Αταλάντα. Και, παρόλο που ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο άνοιξε το σκορ, στο τέλος έχασε από τον Μαλινόφσκι και την παρέα, χάνοντας και τις δύο συναντήσεις με συνολικό σκορ 1-5.

Προηγούμενοι αγώνες

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και σημείωσε 4 βαθμούς. Όμως στον τελικό του περασμένου Κυπέλλου, οι «δικέφαλοι αετοί του Βορρά» κέρδισαν με 2-1, με το καθοριστικό γκολ του Κρμέντσικ στο 90ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η μονομαχία υπόσχεται πείσμα – ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας του. Ποντάρουμε ότι «και οι δύο ομάδες να σκοράρουν» (απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *