The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Ιαπωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Uruguay's defender Jose Gimenez runs after the ball during the Russia 2018 World Cup Group A football match between Egypt and Uruguay at the Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg on June 15, 2018. / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από 3

Αρένα ντο Γκρέμιο, Πόρτο Αλέγκρε

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Παρασκευής, 21 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Πόρτο Αλέγκρε θα πραγματοποιηθεί μονομαχία στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής 2019 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουρουγουάης και της Ιαπωνίας. Αυτές εθνικές είναι σαφώς διαφορετικής κατηγορίας, αλλά ο αγώνας μεταξύ τους δεν μπορεί να είναι βαρετός. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ουρουγουάη – Ιαπωνία.

Τρομερή έναρξη του τουρνουά

Αυτή τη στιγμή η Ουρουγουάη φαίνεται απλά φαινομενική, επειδή αυτή η ομάδα ξεκίνησε το δρόμο της στο τουρνουά με μια συντριπτική νίκη. Και ήταν μια νίκη όχι πάνω σε οποιονδήποτε, αλλά πάνω από την ισχυρή ομάδα του Ισημερινού με σκορ 4:0! Οι Charrua έπαιξαν πολύ ωραία σ’ εκείνο αγώνα, δείχνοντας τα δυνατά τους. Ωστόσο, τα έχουμε δει ήδη πολλές φορές το 2019, καθώς και τα τρία φιλικά φέτος οι Ουρουγουανοί κέρδισαν με αυτοπεποίθηση – 3:0 με το Ουζμπεκιστάν, 4:0 με την Ταϊλάνδη και 3:0 με τον Παναμά.

Οι Ιάπωνες εξέπληξαν αρνητικά

Την ίδια στιγμή, η Ιαπωνία έφτασε στο τουρνουά ως ασημένια πρωταθλήτρια του Ασιατικού Κυπέλλου και όλοι περίμεναν μια σημαντική ανακάλυψη από την προσκεκλημένη ομάδα. Στην ουσία γι’ αυτό υπήρχαν όλα τα προαπαιτούμενα σε μορφή καλών αγώνων πριν από την KA-2019. Εντούτοις, οι παίκτες του Χατζίμι Μοριγιάου αποφάσισαν να εκπλήξουν δυσάρεστα, και στον πρώτο γύρο κιόλας δεν άφησαν στον εαυτό τους σχεδόν καμία πιθανότητα για την έξοδο από τον όμιλο. Επειδή οι “μπλε σαμουράι” έχασαν από την εθνική ομάδα της Χιλής με σκορ 0:4.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης είναι ειλικρινά πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας και καλά, συγκεκριμένα τώρα το επίπεδό τους διαφέρει πολύ. Πιθανότατα, οι Ουρουγουανοί θα συνεχίσουν την προκαλούν αίσθηση και στον δεύτερο αγώνα, ξεκινώντας από τα πρώτα λεπτά. Έτσι, περιμένουμε νίκη της charrua στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κιόλας, σ’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουρουγουάης στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,58.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *