The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Θέλτα Βίγο: προγνωστικά για τον αγώνα

Осасуна-Сельта-06.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Ο τελευταίος χρονολογικά αγώνας της εικοστής τέταρτης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ της Οσασούνα και της Θέλτα Βίγο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα.

Οσασούνα

Το προηγούμενο τμήμα της σεζόν αποδείχθηκε πολύ δύσκολο για την Οσασούνα: νίκησε τη Σεβίλλη με 3:2, αλλά την ίδια σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Εσπανιόλ και 0:0 με τη Βαγιαδολίδ, καθώς ηττήθηκε από την Ατλέτικο (0:1) και Ρεάλ Μαδρίτης (0:2). Ωστόσο, η σημερινή όγδοη θέση με 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:23 συνάδει πλήρως με τις μάλλον μέτριες απαιτήσεις των Reds.

Θέλτα Βίγο

Η Θέλτα Βίγο σημείωσε 27 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 26:34, έτσι βρίσκεται στη 14η θέση και μόλις τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, είναι λίγο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη μετά τις πρόσφατες συναντήσεις με Αθλέτικ (1:0), Μπέτις (4:3), Ατλέτικο (0:1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:1) και Βαγιαδολίδ (3:0).

Πρόβλεψη

Οι αγώνες αυτών των ομάδων στην Παμπλόνα συχνά είναι έντονοι, σχεδόν χωρίς υψηλές επιδόσεις. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει τώρα και οι γηπεδούχοι που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Οσασούνα δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *