The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ορλάντο Σίτι εναντίον Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: πρόβλεψη για τον αγώνα

016-OrlandoCity-NewYorkRedBulls-22.07

MLS

Exploria Stadium, Ορλάντο

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας, 22 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αγώνας στη Φλώριδα στο πλαίσιο του κύριου μέρους της MLS, στον οποίο θα συναντηθούν η Ορλάντο Σίτι και η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Αυτές οι ομάδες είναι σαφώς διαφορετικού επιπέδου, αν και τώρα δεν δείχνουν πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ορλάντο Σίτι εναντίον Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Επιτέλους η ομάδα άρχισε να παίζει

Αυτή τη στιγμή η Ορλάντο Σίτι καταλαμβάνει μόνο την 9η γραμμή της Ανατολικής Διάσκεψης, αν και θα έπρεπε να αγωνίζεται για υψηλότερες θέσεις. Απλώς αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του James O’Connor κατάφερε να χάσει 9 φορές στους 21 αγώνες, ως αποτέλεσμα αυτή η θέση στο τουρνουά. Ωστόσο, από τις αρχές Ιουλίου τα “λιοντάρια” ανέβασαν αισθητά τους ρυθμούς και έπαψαν να χάνουν, σημειώνοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίες τέσσερις αγώνες. Καθώς εντός έδρας η ομάδα κυρίως κερδίζει, αν και χάνει σταθερά…

Μόνο αποτυχίες εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είναι η 5η ομάδα της Ανατολικής Διάσκεψης, και αυτό δεν είναι σαφώς το επίπεδο που περίμενε η διοίκηση και οι οπαδοί. Οι “κόκκινοι ταύροι” έχουν σοβαρή σύνθεση και καλό προπονητή, αλλά δεν παίζουν πάντα τέλεια. Η ενδεκάδα του Chris Armas συχνά αποτυγχάνει εκτός έδρας: μόνο 2 νίκες σε 10 αγώνες. Καθώς στις 4 τελευταίες συναντήσεις εκτός έδρας η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς έχασε τρεις φορές και έπαιξε μία φορά ισοπαλία, χάνοντας συνολικά 13 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ορλάντο Σίτι τον τελευταίο καιρό έχει ανέβασε τους ρυθμούς αισθητά, καθώς είναι ευκολότερο να παίξεις εντός έδρας. Την ίδια στιγμή, η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είναι πιο ισχυρή ομάδα, η οποία τώρα ειλικρινά σφάλλει εκτός έδρας. Πιθανότατα, οι “κόκκινοι ταύροι” θα κάνουν πολλά λάθη σε αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στα “λιοντάρια”… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ορλάντο Σίτι ή ισοπαλία με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *