The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ομόνοια Λευκωσίας εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монако-РеалСосьедад-25.11

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Tsirion Athlítiko Kentro

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Ομόνοια Λευκωσίας – Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι αντίπαλοι θα βρεθούν στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η Ομόνοια Λευκωσίας έχει μια σειρά από αποτυχίες

Για την Ομόνοια η ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει σχεδόν τελειώσει, καθώς ο σύλλογος διατηρεί μόνο μαθηματικές πιθανότητες για την τρίτη θέση στον όμιλό του. Μετά από τέσσερις γύρους της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο σύλλογος δεν σημείωσε βαθμούς, αν και απέτυχε μόνο μία φορά, χάνοντας από τη Σερίφ εντός έδρας 0:3, σε άλλες συναντήσεις υπήρχε αγώνας. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ομόνοια κρατήθηκε μέχρι το 90+3 λεπτά. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σερί πέντε ήττων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος καταλαμβάνει μια μέτρια δέκατη θέση από 14 συμμετέχοντες. Η Ομόνοια δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα

Ο ισπανικός σύλλογος έχει κερδίσει όλα τα ματς του στον όμιλο και διατηρεί το προβάδισμα, η ομάδα έχει ήδη εγγυηθεί τη θέση στα πλέι οφ. Στον τελευταίο γύρο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε εκτός έδρας από τη Βαγιαδολίδ με σκορ 0:1, αλλά παράλληλα παρέμεινε στην υψηλή τέταρτη θέση. Φυσικά, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να διατηρήσει το προβάδισμα στον όμιλο για να περάσει κατευθείαν στους 16. Οκτώ παίκτες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε μόλις 2:1, αν και οι γηπεδούχοι έλεγχαν την εξέλιξη της συνάντησης και το χαμένο γκολ ήταν λίγο περίεργο. Η κακοκαιρία απότρεψε να δείξουν το καλύτερο τους ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη

Αντίπαλοι διαφορετικών κατηγοριών θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, αν και η Ομόνοια Λευκωσίας δεν φαίνεται τόσο άσχημη σε αυτό το τουρνουά, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πρέπει να κερδίσει τρεις βαθμούς αν παίξει με τη βέλτιστη ενδεκάδα. Ίσως οι φιλοξενούμενοι να μην ζορίσουν τα πράγματα, αλλά να προσπαθήσουν να κερδίσουν με ελάχιστη προσπάθεια, σε τέτοια σενάρια, το στοίχημα στο under 3 φαίνεται βατό εδώ (απόδοση 1,56).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *