The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Κατάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Катар-29.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος A
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium
Την Τρίτη ξεκινάει ο τρίτος γύρος της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εδώ ξεκινούν ταυτόχρονα τα παιχνίδια του ενός ομίλου. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα μεταξύ εθνικών Ολλανδίας και Κατάρ.
Οι Ολλανδοί δεν είναι πολύ εντυπωσιακοί
Η εθνική Ολλανδίας μοιράζεται το προβάδισμα στον όμιλό της και αρχικά ήταν το φαβορί της τετράδας της, όλα δείχνουν να είναι λογικά, αν και τα νούμερα μπορεί να είναι παραπλανητικά. Στον πρώτο γύρο, οι Ολλανδοί κέρδισαν τη Σενεγάλη με 2-0, αν και δεν έδειχναν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και πέτυχαν δύο γκολ στο τέλος. Στη δεύτερη συνάντηση εναντίον του Ισημερινού, οι παίκτες του Louis Vangal σημείωσαν ένα γρήγορο γκολ, μετά το οποίο σταμάτησαν να παίζουν, ο αντίπαλος ισοφάρισε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι Νοτιαμερικανοί ήταν πιο κοντά στη νίκη, αλλά η συνάντηση έληξε 1:1. Τα στατιστικά των σουτ στο τελευταίο ματς φαίνονται τρομακτικά, οι Ολλανδοί σούταραν μόνο δύο φορές στην εστία, έναντι 13 σουτ του αντιπάλου. Οι Ολλανδοί αγωνίζονται ερήμην με τον Ισημερινό για την πρώτη θέση, οπότε θα προσπαθήσουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν πιο σίγουρα.
Το Κατάρ έχει ήδη χάσει ευκαιρίες για τα πλέι οφ
Ήδη μετά από δύο αγώνες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το Κατάρ απέτυχε στο σπιτικό παγκόσμιο πρωτάθλημα, η ομάδα έχασε τις πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο. Πιο ενοχλητικό δεν είναι καν τα αποτελέσματα, αλλά το ίδιο το παιχνίδι, η ομάδα ήταν αισθητά κατώτερη σε κατηγορία από τους ανταγωνιστές. Στο πρώτο ματς χάσανε από τον Ισημερινός 0:2, δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά δεν δημιούργησαν τίποτα στην επίθεση. Δεν έπαιξαν καλύτερα με τη Σενεγάλη, αφού γνώρισαν την ήττα με σκορ 1:3. Το τελευταίο ματς μετατρέπεται σε τυπικότητα, υπάρχουν αμφιβολίες ότι η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει βαθμούς.
Πρόβλεψη
Οι Ολλανδοί θεωρούνταν ήδη τα μεγάλα φαβορί αυτής της συνάντησης και πλέον η απόδοση για τη νίκη της ευρωπαϊκής ομάδας είναι εντελώς ελάχιστη. Οι ομάδες δεν έχουν ξαναπαίξει μεταξύ τους. Το Κατάρ δεν είναι ικανό να παίξει απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, ακόμη και με την υποστήριξη των φιλάθλων. Ποντάρουμε στην επιτυχία της εθνικής Ολλανδίας με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *