The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Netherlands-England-06.06

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ

Πέμπτη, 6 Ιονίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio D. Afonso Henriques, Guimaraes

Την Πέμπτη βράδυ, 6 Ιουνίου, ο δεύτερος ημιτελικός του Πρωταθλήματος Εθνών θα λάβει χώρα στην πορτογαλική πόλη Guimaraes, όπου θα συναντηθούν οι ομάδες των Κάτω Χωρών και της Αγγλίας. Είναι ισχυρές ομάδες με εκπληκτικές συνθέσεις, αλλά θα υπάρξει μόνο ένας νικητής. Σας προτείνουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία – Αγγλία.

Αγώνες με κορυφές ομάδας είναι το κύριο πρόβλημα

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ολλανδίας φαίνεται καλή, αλλά όχι τέλεια. Ναι, σε σύγκριση με τις επιδόσεις της ομάδας πριν από δύο χρόνια, είναι τελειότητα. Αλλά όλα αυτά δεν είναι τόσο καλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα του Ρόναλτ Κούμαν δεν κέρδισε έτσι απλά στον όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών, προσπερνώντας τη Γαλλία και τη Γερμανία. Ωστόσο, τον Μάρτιο, οι «πορτοκαλί» παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, έχοντας σημειώσει μία καταστροφική νίκη επί της Λευκορωσίας (4:0) και μια ήττα εναντίον της Γερμανίας (2:3).

Οι Βρετανοί πήρα φόρα

Ταυτόχρονα η εθνική της Αγγλίας σημειώνει πρόοδο από έτος σε έτος, η ομάδα αυτή έφτασε στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συνέχισε να προοδεύει, έχοντας κερδίσει 6 αγώνες από τους 8. Στο Πρωτάθλημα Εθνών τα “τρία λιοντάρια” ήταν η πρώτη ομάδα στον όμιλο μαζί με τους Ισπανούς και τους Κροάτες. Επιπλέον, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οι Βρετανοί κατάφεραν να κερδίσουν δύο συντριπτικές νίκες – 5:0 με την Τσεχία και 1:5 με το Μαυροβούνιο. Η επίθεση της ομάδας είναι μια χαρά.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας είναι καλή και ολοκληρώνει σαφώς την αναδιάρθρωσή της. Αλλά την ίδια στιγμή, η εθνική Αγγλίας είναι πολύ πιο ισχυρή και πιο σίγουρη, καθώς και η αγωνιστική φόρμα αυτής της ομάδας είναι καλύτερη. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι με πληθώρα ευκαιριών για γκολ, και κυρίως από επίσημους φιλοξενούμενους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της εθνικής Αγγλίας είναι πάνω από 1 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *