The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότια Κορέα εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

ЮжнаяКорея-Португалия-02.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Education City Stadium
Στις 2 Δεκεμβρίου η Νότιος Κορέα και η Πορτογαλία θα πραγματοποιήσουν τη συνάντηση τους στον γύρο των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Οι Κορεάτες έχουν ακόμα ευκαιρίες για πλέι οφ
Η εθνική της Νότιας Κορέας ξεκίνησε τη διοργάνωση με μια βαρετή ισοπαλία κόντρα στην Ουρουγουάη, όπου δεν υπήρχαν καν σουτ και από τις δύο πλευρές – 0:0. Ο δεύτερος αγώνας με τη Γκάνα αποδείχθηκε εντελώς διαφορετικός, όπου οι Κορεάτες έχανα με σκορ 0:2 μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61ο λεπτό, ο Χιέ-Σουνγκ Τσο σκόραρε δύο φορές, με κεφαλιά μετά από σέντρα. Μετά η ομάδα κατείχε την πρωτοβουλία, ωστόσο, έχασε και πάλι, μετά απ’ αυτό δεν κατάφερε να ανακτήσει, αν και υπήρχαν στιγμές, ως αποτέλεσμα, καταγράφηκε ήττα 2:3. Οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν μόνο σε περίπτωση νίκης στην επερχόμενη μάχη.
Οι Πορτογάλοι δεν χρειάζεται να ζοριστούν
Η Πορτογαλία έχει ήδη εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ, αφού κέρδισε και τις δύο συναντήσεις σε αυτό το πρωτάθλημα, πρώτα νίκησε την Γκάνα στο μακελειό 3:2 και στη συνέχεια νίκησε και την Ουρουγουάη 2:0. Η ομάδα προηγείται της τετράδας της και πιθανότατα θα παραμείνει πρώτη, καθώς θα πάρει τη δεύτερη θέση σε περίπτωση ήττας στον τελευταίο γύρο και νίκης της Γκάνας επί της Ουρουγουάης, και τα δύο γεγονότα ταυτόχρονα φαίνονται απίθανα. Αμέσως τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών. Ο Φερνάντο Σάντος σίγουρα θα ξεκουράσει κάποιους ηγέτες.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά, στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, που ήταν σπιτικό για τη Νότια Κορέα και τη Ιαπωνία. Εκείνο το τουρνουά έμεινε στη μνήμη για τη σκανδαλώδη διαιτησία υπέρ των Κορεατών, δεν είναι περίεργο που κέρδισαν με 1:0, και οι Πορτογάλοι είχαν δύο αποβολές.
Πρόβλεψη
Αν και αρχικά οι Πορτογάλοι αναφέρθηκαν ως τα φαβορί αυτού του ζευγαριού, η απόδοση στην επιτυχία τους αυξάνεται σταδιακά. Η εμπειρία προηγούμενων παρόμοιων αγώνων δείχνει ότι οι χωρίς κίνητρο Πορτογάλοι είναι πιθανό να κάνουν rotation της σύνθεσης, αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες των Κορεατών να πετύχουν. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορεί να περάσει στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν ή το over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *