The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιουργκόρντεν εναντίον Σίριους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Юргорден-Сириус-19.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σουηδία. Στοκχόλμη. Στάδιο “Tele2 Arena

Ο αγώνας του ενδέκατου γύρου του σουηδικού πρωταθλήματος μεταξύ Ντιουργκόρντεν και Σίριους έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Ντιουργκόρντεν

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Ντιουργκόρντεν νίκησε τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος την Ostersund (2:0) και Örebro (3:0), καθώς σημείωσε ισοπαλία με τους Hammarby (2:2), Gothenburg (0:0) και Halmstad (0:0). Παρά την αφθονία των λαθών, η ομάδα της Στοκχόλμης καταλαμβάνει με αυτοπεποίθηση τη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:6.

Σίριους

Οι δείκτες της Σίριους είναι αισθητά χειρότεροι: ενδέκατη θέση, 12 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 11:18. Τονίζω ότι τον περασμένο μήνα οι «μαύρο-μπλε» σημείωσαν νίκη 2:1 επί της Mjelby, ισοπαλία 2:2 με την Γκέτεμποργκ και ήττες από τους Elfsborg (0:2), Ostersund (0:3) και Malmö (0:4).

Πρόβλεψη

Η Ντιουργκόρντεν είναι πολύ ανώτερη από τη Σίριους στην κατηγορία και την εμπειρία, καθώς ο παράγοντας γηπέδου θα διευρύνει περαιτέρω το χάσμα μεταξύ των ομάδων. Η πρόβλεψη μου είναι: νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *