The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντεπορτίβο Αλαβές εναντίον Βαλένθια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

DeportivoAlavés-Valencia-06.03b

Κύπελλο Ισπανίας

Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Στην Ισπανία αυτή την εβδομάδα, αμέσως μετά τις συναντήσεις του κυπέλλου, την Παρασκευή, θα ξεκινήσει η περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές έβγαλαν μπροστά τη μονομαχία μεταξύ Αλαβές και Βαλένθια. Θα συνεχίσουν οι γηπεδούχοι να εκπλήσσουν ευχάριτα; Μήπως ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη άνοδος των φιλοξενουμένων; Στον ιστότοπο είναι ήδη διαθέσιμη η πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 6 Μαρτίου 2020.

Η Αλαβές καλωσορίζει την άνοιξη σε καλή φόρμα

Η Αλαβές απέτυχε να κερδίσουν στον τελευταίο γύρο. Ο Lucas Perez άνοιξε το σκορ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, σημειώνοντας το 11ο γκολ του σε αυτό το πρωτάθλημα. Όμως η Λεγανές χρειαζόταν πραγματικά τους βαθμούς και ήταν σε θέση να ισοφαρίσει γρήγορα, αλλά εκεί τελείωσε η επιτυχία της. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι οι παίκτες του Asier Garitano έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Γενικώς παίζουν καλά το 2020. Τα μαθήματα του αποτυχημένου Δεκέμβρη έχουν υιοθετηθεί και μέχρι στιγμής η Αλαβές έχασε μόνο δύο αγώνες από τους 8, σημειώνοντας τρεις νίκες. Ιδιαίτερα καλοί είναι οι «babazorros» στην έδρα τους, κέρδισαν και τις δύο τελευταίες συναντήσεις, με το ίδιο σκορ 2-1, πρώτα με την Έιμπαρ και μετά με την Αθλέτικ. Ως αποτέλεσμα, με 31 βαθμούς, ο σύλλογος από τη Βιτόρια τώρα, 12 γύρους πριν το τέλος, βρίσκεται στη 13η θέση και έχει φέρει το χάντικαπ στο καλύτερο των αουτσάιντερ, Μαγιόρκα, σε 9 βαθμούς.

Η Βαλένθια κατέστρεψε σοβαρά την κατάστασή της

Οι «νυχτερίδες» επιτέλους κατάφεραν να κερδίσουν. Δέχοντας την Μπετίς, κέρδισαν χάρη στα γκολ των ηγετών τους, Gameiro και Parejo. Αλλά μήπως άργησαν λιγάκι να ξυπνήσουν οι παίκτες του Albert Selades ξύπνιοι αργά; Από το Ισπανικό Κύπελλο έχουν αποκλειστεί πριν από ένα μήνα, έχοντας χάσει από τη Γρανάδα. Στην ουσία, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα στο Champions League, επειδή στο «San Siro» έχασαν από την Αταλα΄ντα με σκορ 1:4. Μένει μόνο η Πριμέρα, αλλά μετά από δύο τέταρτες θέσεις στη σειρά (που αρκεί για το εισιτήριο στο Champions League), υπάρχει κίνδυνος να μην προκριθούν καθόλου σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Πριν από την πολυαναμενόμενη νίκη, σημειώθηκε μόνο 1 βαθμός σε 3 γύρους. Παρεμπιπτόντως, πάλι στο Μεστάγια, εκτός έδρας υπήρξαν συντριπτικές νίκες επί της Χετάφε και Ρεάλ Σοσιεδάδ: και στους δύο αγώνες όλα έληξαν 0:3.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βαλένθια παίζει καλά με την Αλαβές, στο ενεργητικό της έχει 5 νίκες σε 7 συναντήσεις. Αλλά την ίδια στιγμή, στο Mendisorros, οι Los Ches είχαν νικηθεί ήδη δύο φορές στη σειρά.

Πρόβλεψη

Φυσικά, όσον αφορά τα κίνητρα, όλα λένε ότι η Βαλένθια πρέπει να κερδίσει, η οποία, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, έχει κάτι να αγωνιστεί την άνοιξη. Αλλά η Αλαβές δεν θα παραδοθεί τόσο απλά και οι «νυχτερίδες» δεν λάμπουν το 2020. Έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *