The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νορβηγία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ethnikikritiki (Копировать)

Φιλικός

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λα Ροσαλέντα, Μάλαγα

Συνεχίζουμε τη σειρά προβλέψεών μας για φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τη μάχη μεταξύ Νορβηγίας και Ελλάδας.

Οι Βίκινγκς προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό

Η εθνική Νορβηγίας δεν φαίνεται και τόσο άσχημα τα τελευταία χρόνια, αλλά η ομάδα απέτυχε να φτάσει στο Euro, χάνοντας από τους Σέρβους στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος Εθνών. Αν μιλήσουμε για προκριματικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη εδώ, καθώς η ομάδα μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τους Μαυροβούνιους και τους Ολλανδούς, όλοι τους έχουν από 6 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες. Οι Βίκινγκς νίκησαν το Γιβραλτάρ 3:0 και το Μαυροβούνιο 1:0, αλλά απέτυχαν στη μάχη με την Τουρκία εντός έδρας 0:3. Στο τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι εναντίον του Λουξεμβούργου, η ομάδα άρπαξε τη νίκη μόνο στην παράταση 1:0, το γκολ σημείωσε το αστέρι Erling Holland.

Οι Έλληνες μπορούν να κερδίσουν ακόμη και ισχυρούς αντιπάλους

Ακόμα κι αν θυμόμαστε το στυλ των Ελλήνων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, όταν η ομάδα έγινε πρωταθλήτρια με απίστευτο τρόπο, το στυλ παιχνιδιού δεν άλλαξε πολύ, η ομάδα επικεντρώνεται στην άμυνα. Αυτή τη φορά, η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Euro, κάτι το οποίο άξιζε. Ταυτόχρονα, οι Έλληνες γνωρίζουν πώς να παίζουν ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους, κατάφεραν να μη χάσουν στον τελευταίο φιλικό αγώνα με τους Βέλγους 1:1, και στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αντιστάθηκαν εκτός έδρας στους Ισπανούς, σημειώνοντας ισοπαλία 1:1. Οι δυσκολίες ξεκινούν με τις μεσαίες ομάδες, όταν είναι απαραίτητο να κερδίσει, ενώ με τη βασική σύνθεση η ομάδα παίζει δύσκολα.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε επίσημους αγώνες, το πλεονέκτημα είναι σ την πλευρά της Νορβηγίας, 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επιπλέον, οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές σε φιλικούς αγώνες, εδώ και οι δύο φορές κέρδισαν οι Έλληνες.

Πρόβλεψη

Ακόμα και σύμφωνα με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, είναι προφανές ότι η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Νορβηγία – Ελλάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, ένα μικρό πλεονέκτημα δίνεται στους γηπεδούχους, με το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουμε. Οι Νορβηγοί έχουν τον Erling Holland, η κύρια απειλή θα προέλθει από αυτόν. Εδώ προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των Βίκινγκς με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *